Haarby
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: mandag d. 9. oktober 2023

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: mandag d. 9. oktober 2023

DR1

06:25  

Drømmehaver (4:4)
Drømmehaver (4:4) Hos Claus Dalby snor slyngplanterne sig op og danner højde. Kongens Have er - udover at være et åndehul midt i byen - også en arkitektonisk perle. Et spændende hus fortjener en spændende have, det har en familie i Aalborg sørget for med deres ruminddelte have. Fra Holland viser vi en moderne have, hvor en båd, placeret i et bølgende blomsterhav, danner en terrasse. I Nordjylland ligger en have, hvor alle sanser inspireres. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen Sendt første gang 24.02.11

06:55  

OBS
OBS OBS - Oplysning til Borgerne om Samfundet. Denne gang en test fra Diabetesforeningen. en hjernetest fra Alzheimerforeningen og sidste indslag er om at passe på havmiljøet.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Grævlingen
Grævlingen Tysk dokumentar fra 2022. (The Secret Lives of Badgers) Det er forår, og en hungrævling vover sig ud af sin hule for første gang i flere uger. I modsætning til deres ry som gnavne enspændere, er grævlinger ekstremt sociale dyr - og dygtige bygmestre. Denne hun har to unger, der ser sit snit til at gå på opdagelse alene. Men det er farligt for små grævlinger, og hun skal skynde sig af finde dem. I nabolaget bor også et perleuglepar, en familie af vildkatte og en rævefamilie, der alle har travlt.

08:05  

Stormfulde kyster (1:3)
Stormfulde kyster (1:3) Britisk naturserie fra 2020. (Stormborn) Der findes en iskold, klippefyldt og ugæstfri verden. Hvor stormene raser og vejret bestemmer, hvad der kan lade sig gøre. Her er det ikke let at klare en vinter. Og for at overleve kræver det intelligens og udholdenhed. Tag med til kysterne i det nordlige Atlanterhav, og se, hvordan polarræve, sæler, oddere og rener kæmper for at forsvare deres territorium, finde føde og opfostre deres unger under de barske forhold.

08:50  

Kunstig intelligens: Drømmeverden eller Dommedag?
Kunstig intelligens: Drømmeverden eller Dommedag? Bliver kunstig intelligens løsningen på alle vores problemer, eller risikerer vi menneskets undergang? Med hjælp fra Danmarks bedste eksperter og god tid til alle nuancerne går vi tæt på de mest ekstreme resultater og konsekvenser af kunstig intelligens. Vært: Tobias Hansen.

DR2

06:00  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

06:15  

Sorry We Missed You
Sorry We Missed You Britisk drama fra 2019. Efter finanskrisen kæmper Ricky og Abby Turner for at forsørge familien i Newcastle. Abby er ansat i hjemmeplejen, og Ricky bliver pakkebud på en såkaldt nul-timers kontrakt, uden løn, men med honorar per leveret pakke. Men da børnene Seb og Liza kommer i problemer, ramler det hele. Medvirkende: Kris Hitchen, Debbie Honeywood, Rhys Stone m.fl. Instruktion: Ken Loach.

06:25  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

06:50  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:20  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib - går ud af bussen
Hunden Ib - går ud af bussen

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet V (1)
Ramasjang Mysteriet V (1) Hvem har brug for en masse værktøj? Det er det store spørgsmål i dagens udgave af Ramasjang Mysteriet. Der har nemlig været en skurk på spil i lufthavnen i Ramasjang. Finn Falks værkstøjskasse er nemlig blevet stjålet! Men hvem kan det dog være? Kristian kommer på hårdt arbejde i dag, men heldigvis får han hjælp af minidetektiven Ella Marie.

05:55  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

06:10  

Sarah og And (31)
Sarah og And (31)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Luk op Luk i - SIG PYT
Luk op Luk i - SIG PYT Sofie kommer til at ødelægge Katrines knækbrødskorthus. Sofie mener, man bare skal sige pyt, men det synes Katrine slet ikke er nok! Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at sige pyt, men måske ikke til alt.

06:50  

Motor Mille på maskintur (6)
Motor Mille på maskintur (6) Motor Mille elsker store maskiner. Også dem der kan flyve. Men hun er nødt til at indrømme overfor gadens børn, at hun aldrig har lært at flyve en helkopter. Så hun aftaler med dem at lære det på en dag, så hun kan leve op til sit navn. Men hvordan får man egentlig en helikopter op i luften? Og hvordan styrer man den?

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:09  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee (24)
Hey Duggee (24)

07:35  

Onkel Rejes Heavyband (10)
Onkel Rejes Heavyband (10) Mormor har brugt strengene fra Onkel Rejes guitar til en ny æggedeler, så Reje og Krølle må en tur hen til Palle Fehårs musikbutik efter nye. Og her bliver det ikke de nye strenge, men en konkurrence om at vinde Verdens Fedeste Heavyguitar, der løber med opmærksomheden.

07:50  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (28)
Vidundervovsen Vaffel (28)

08:25  

Det store Ramasjang Mysterie (4)
Det store Ramasjang Mysterie (4) Hanne får en ny idé til, hvordan hun kan skaffe Kristian af vejen. Hun vil lade Ronnis dræbermyrer spise ham. Alt imens har Fru Pudderkvast sendt My og Frede ud i skoven på sporet af Kristian. Men nogen udspionerer dem.

08:35  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:50  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:15  

Curlingklubben på Færøerne 2:4 - Du lyder som en seriemorder
Curlingklubben på Færøerne 2:4 - Du lyder som en seriemorder Curlingklubben er blevet udstyret med hver sin fiskestang, men hvem af dem imponerer de to garvede færinger med sine fiske-skills? Og hvorfor lyder Maria som en seriemorder, der er i gang med at begå sit første mord?

09:35  

Team Bachstad i Caribien (4:7)
Team Bachstad i Caribien (4:7) Norsk rejseserie fra 2019. (Team Bachstad i Karibia) På øen Marie Galant er det tid til både romfabrik- og plantagebesøg, inden Øystein får lov til at opleve, hvordan det er at være Rune. Senere går turen videre til øen Montserrat, som kan byde på en aktiv vulkan og en hovedstad begravet i aske.

10:15  

Drømmehuset (5:5)
Drømmehuset (5:5) Norsk livsstilsserie. I Sandvika uden for Oslo i Norge går Fay og Øystein i gang med at bygge en bolig for flere generationer. På Jessheim vil Tone og Marvis opføre et nyt hus, hvor deres yngste søn kan bo, når han bliver stor.

11:15  

Antikkrejlerne XXV (5:25)
Antikkrejlerne XXV (5:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:00  

Vilde vidunderlige dyr: Stærene stjæler komad
Vilde vidunderlige dyr: Stærene stjæler komad En lille stær flyver ind i en kostald, for at finde mad. I stalden er der masser af mad, så pludselig er der tusindvis af stære inde i "Restaurant Kostald". Bagefter mødes de med endnu flere stære og danser solen sort i marsklandet, før de flyver mod varmere lande.

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Skarven laver lort på det hele
Vilde vidunderlige dyr: Skarven laver lort på det hele Skarven er en ret stor og klodset fugl. Og hvis der er én ting, som skarven er berømt for at være god til, så er det at lave lort. Den laver faktisk så mange fugleklatter på træerne, at bladene ætser væk, så der slet ikke er noget grønt tilbage på træerne. Men hvorfor mon skarven gør det?

09:11  

Hemmelige dyr: Nogen spiser af skraldet (4)
Hemmelige dyr: Nogen spiser af skraldet (4) Mathias på 8 år har opdaget noget mærkeligt; en skraldespand fuld af bidemærker, lige der hvor han plejer at spille fodbold. Derfor har han bedt Isabel om at komme til Skanderborg for at finde ud af, hvad det mon kan være for et hemmeligt dyr, der spiser af skraldet.

09:25  

MikroMakkerne - Skovflåten
MikroMakkerne - Skovflåten Mikromakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt i skoven. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på den blodtørstige skovflåt med hjælp fra en sød hund. De undersøger, hvordan skovflåten lever, og hvad man skal gøre, hvis man finder en. Og så dyster de mod hinanden i en nervepirrende blodsuger-battle!

09:35  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:50  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

09:55  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:00  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:15  

Hr. Skægs hotel - Mister Universe (9)
Hr. Skægs hotel - Mister Universe (9) Hr. Skæg får besøg af Mister Universe fra Italien, som dagen efter skal kæmpe om at blive Verdens Smukkeste Mand for 10. år i træk. Uheldigvis kommer han til at splatte ketchup på sit hvide jakkesæt, og det bliver ikke bedre af at Hr. Skæg kommer til at vaske det sammen med en rød sok og køre det over med græsslåmaskinen.

10:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at der kun er én hanløve i hver løveflok? Ta' med Lille Nørd på løvejagt og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvorfor løven brøler så højt.

11:00  

Motor Mille og Børnebanden (11)
Motor Mille og Børnebanden (11) Den Sure Mand på havnen har taget alle tingene fra legepladsen, og nu vil han smide dem i havet. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få legetingene tilbage.

11:25  

Skæg med bogstaver - QZX
Skæg med bogstaver - QZX Afsnit QZX I dag skal Hr. Skæg undersøge de tre svære bogstaver Q, Z og X. Han tager på en spændende skattejagt i en hemmelig grotte, hvor han leder efter X på kortet. Han besøger også et gammelt loft, og som altid elsker Hr. Skæg at danse, og han kan både en sang om Q, Z og X.

11:50  

Vilde venner II (10)
Vilde venner II (10) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Otto og Kaja, der har vagten i klubhuset. Det nye ællingehus skal males, og der skal laves et rigtigt dejligt vinterbo til en skrubtudse. Og så skal Vilde Venner redde en fiskehejre, der er fanget i en fiskeline.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2020 - Hestens hierarki
Bonderøven 2020 - Hestens hierarki Det er ikke nemt, at være sulten ko på Kastanjegården. For her er det nemlig hesten Solveig, der bestemmer, hvem der får mad, og hvornår der skal spises. Og så skal der slagtes lam. Heldigvis får Frank hjælp af Johan og Alma. Men det er ikke alle, der er lige begejstrede for den opgave.

12:45  

Nak & Æd - en alligator i Florida (6:10)
Nak & Æd - en alligator i Florida (6:10) Sæson 5 (2014). Jørgen og Nikolaj fortsætter deres rejse i Florida i USA. Med armbrøst og lygter skal de i nattens mulm og mørke fra båd prøve at nakke en alligator. Men det er ikke uden risiko. Alligatorer er stærke dyr, og de største kan veje op til 350 kg. Nikolaj ser frem til at skulle lave alligatormørbrad. Så han er meget opsat på ikke at skulle tilberede den alternative menu, som denne gang består af bæltedyr. www.facebook.dk/nakogaed Sendt første gang 09.03.15

13:30  

Jagten på Elefantordenen (4:4)
Jagten på Elefantordenen (4:4) Dansk reportageserie fra 2022. Jan Elhøj og Morten Kirckhoff jagter i dette program ikke forsvundne elefanter, men derimod et storkors med diamanter. Det blev tildelt Hermann Göring, en af Tysklands absolutte topnazister, da Adolf Hitler ikke ønskede at modtage udenlandske ordener. Görings enke påstod efter krigen, at storkorset forsvandt under bombning af deres hjem. Nu drager Jan og Morten ud med metaldetektor for at søge i ruinerne efter landstedet nord for Berlin. De finder dokumenter, som viser, at storkorset i verdenskrigens sidste dage blev bragt med tog i sikkerhed i Berchtesgaden i Sydtyskland. Måske er Hermann Görings storkors endt som krigsbytte hos en amerikansk soldat, der plyndrede Görings tog med kunstskatte?

14:00  

Hammerslag 2015 (5)
Hammerslag 2015 (5) Hammerslag er taget til hovedstaden - nærmere betegnet øen, Amager. Vi starter aftenen i Kastrup, hvor prisen på et hus fra 1983 skal gættes. Derefter tager vi til den nye bydel, Ørestad. Her kommer mæglerne indenfor i en lejlighed i det prisvindende byggeri, 8tallet. Vi slutter af i en gammel søfartsby - hvad mon et hus fra 1931 i Dragør koster? Vært: Christian Degn

14:45  

Kender du typen? 2017 (10)
Kender du typen? 2017 (10) "Kender Du Typen?" besøger en kendt dansker, som elsker at sove på sit tag med udsigt over København. Hovedpersonen mener, at verden vil gå i stå uden gaffatape - og så hader vedkommende inderligt at stå i kø. Hvem lever sådan? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

12:10  

Luk op Luk i - TRØST
Luk op Luk i - TRØST Jakobs gode veninde er flyttet, og han er ret ked af det. Han vil egentlig helst bare være alene. Thomas gør alt hvad han kan for at muntre Jakob op. Han pynter op til fest, inviterer et kor og finder Jakobs yndlings-slik frem. Men Jakob vil ikke have noget af det. Han vil bare være trist. Thomas bliver vred over, at han ikke kan få lov til at hjælpe Jakob, men det viser sig, at det, Jakob egentlig har brug for, er en ven, der lytter.

12:25  

Ramajetterne III (9)
Ramajetterne III (9) En ny dille er kommet til Ramasjang Lufthavn. Ramajetterne samler på Ramasjang Kort, men Flummers bamse-kort bliver stjålet. Det udløser et krisemøde i Hittegodset. Hvem er mon tyven?

12:43  

John Dillermand (7)
John Dillermand (7) John smadrer Oldemors fine vase og må tage tilbage i tiden for at gøre det godt igen. Buller bliver lavet om til en tidsmaskine, og pludselig står John i fortiden med både ninjaer og dinosaurer.

12:50  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet finaletid i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. Det store slag står imellem de velklædte og rå Farfars Drenge og de rappe racerdrenge fra Formel 1. Dagens løb byder på store overraskelser, når holdene først skal ned ad Striben på uvant vis og ud på den hemmelige specialbane i Ramasjang Rally Bunkeren. Til sidst skal holdene tre gange rundt på den top-tunede Ramasjang Rally Ringen, hvor intet er, som det plejer. Hvem er det første hold over målstregen og vinder af dette års Ramasjang Rally?

12:55  

John Dillermand (8)
John Dillermand (8) Johns diller går i fælden. Musefælden. Og ikke bare én men mange! John ofrer sig nemlig for at redde byens mus, men det er ikke uden smerte.

13:20  

Op og hop (7)
Op og hop (7) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Jacinta, der tager på en drømmerejse til Frankrig.

13:30  

Sofus II (5)
Sofus II (5) Sofus lander hos Simon, der bor på en gård på Sejerø. Simon skal hjælpe sin mor med at dele post ud på hele øen. Simon cykler på sin egen cykel, men det kan godt være hårdt for benene, når bakkerne er stejle. En chokolademad i solen giver heldigvis kræfter. Simon giver Sofus en farvelgave inden de skal sove.

13:46  

Superhelten Sprinter Galore (4)
Superhelten Sprinter Galore (4) Bhilkas officielle "Sprinter Galore - fanklub" vil hylde superhelten. Der er lagt op til en stor fest, men da skurken Cleopatra viser sig at være medlem, bliver festlighederne pludselig farlige - og så er der brug for en superhelt.

13:51  

Superhelten Sprinter Galore (5)
Superhelten Sprinter Galore (5) Det ser ud til, at DiktaThor endelig har haft held med at få ram på superhelten Sprinter, som nu er flygtet fra problemerne. Men er han nu også det? Eller bruger Sprinter bare sin superheltehurtighed til at overrumple DiktaThor?

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (6)
Superhelten Sprinter Galore (6) Det er blevet dagen, hvor en nyt kuld bhilkhaneræg skal leveres, men Cleopatra vil stjæle dem og lave sin egen lille hær af tyveknægte. Hun har dog ikke taget højde for, at sådan en flok æg er svære at styre - eller for superhelten Sprinter.

13:55  

Oda Omvendt (6)
Oda Omvendt (6)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (7)
Superhelten Sprinter Galore (7) Åh nej! Skurken DiktaThor har fået telepatiske kræfter, og pludselig lykkes det ham at visne en af Baskers planter. Der er brug for en superhelt - men kan Sprinter redde planterne, og kan han vende DiktaThors nye evner til noget positivt?

14:05  

Onkel Rejes Heavyband (1)
Onkel Rejes Heavyband (1) Onkel Rejes Heavyband drømmer om at udgive en plade, så Onkel Reje og Krølle vil opsøge pladeselskabet Kloak Records. Det bliver en dag, hvor de både bliver jagtet af den firearmede politimand betjent Bent Bentsen og må en tur i kloakken.

14:25  

Motor Mille og Børnebanden (3)
Motor Mille og Børnebanden (3) Den sure mand har stjålet børnenes penalhuse og kværner blyanterne til pyntebark. Motor Mille sniger sig ind på slottet for at finde det hemmelige rum, hvor penalhusene er gemt, men hun bliver låst inde. Kan børnebanden finde Motor Mille og hjælpe hende ud?.

14:40  

Kika og Bob (8)
Kika og Bob (8) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:30  

Fader Brown (8)
Fader Brown (8) Engelsk krimiserie fra 2013. (Father Brown) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England, og så har han et særligt talent for at opklare forbrydelser. En mand findes myrdet under et velgørenhedsarrangement. Mistanken falder på den alkoholiserede Daniel Walsh, der formodes at have et hævnmotiv. Men fader Brown er nu ikke så sikker på, at det er Walsh, der er gerningsmanden.

16:20  

Fader Brown (9)
Fader Brown (9) Engelsk krimiserie fra 2013. (Father Brown) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England, og så har han et særligt talent for at opklare forbrydelser. Under en landsbyfest falder borgmesteren død om midt i sin tale. Nogen har sat strøm til mikrofonen, men hvem og hvorfor? Fader Brown går på jagt efter svarene.

17:00  

Jordemoderen VII (3:10)
Jordemoderen VII (3:10) Engelsk dramaserie fra 2018. (Call the Midwife) Londons East End i starten af 1960'erne. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

DR2

17:30  

Explainer - Er vi ved at løbe tør for batterier?
Explainer - Er vi ved at løbe tør for batterier? Den grønne omstilling kalder på batterier - især de batterier, som ligger i elbiler. Om ca. ti år vil det kun være muligt at købe en elbil, hvis man skal have ny bil i EU. Det kommer til at betyde mange flere elbiler og mange flere batterier. Men der er bare ét problem. Batterier er lavet af sjældne råstoffer, og vi kan risikere at løbe tør. I en grafik i videoen ser man et lihium-ion bevæge sig mellem polerne uden på et batteri. Det burde rettelig bevæge sig mellem polerne inde i batteriet.

17:40  

Weekendtur til Edinburgh
Weekendtur til Edinburgh Britisk dokumentarserie fra 2022. (Weekend Breaks with Gregg Wallace) Britannia, Robert Bruce og slaget ved Bannockburn. Tag med Gregg Wallace til den skotske hovedstad, Edinburgh. I løbet af tre dage udforsker han byens fascinerende historie, smager lokale delikatesser som ryper og jomfruhummer, lærer om sækkepibespil og tager en tidlig morgendukkert i Nordsøen.

TVR

15:05  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

16:10  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:20  

Karlas Fantalastiske Klasse - Et godt skænderi
Karlas Fantalastiske Klasse - Et godt skænderi Karla er til en legeaftale hjemme hos Heinz, hvor det er meget svært ikke at komme op at skændes med hele hans familie.

16:30  

Paw Patrol VIII
Paw Patrol VIII Vovserne redder killingerne og ungerne + Vovserne redder et drivhus.

16:55  

Sovedyr på eventyr II (8) - Den klodsede enhjørning
Sovedyr på eventyr II (8) - Den klodsede enhjørning Rosa besøger Lærke og hendes sovedyr Enhjørning E , der har et magisk horn og elsker at gøre gode gerninger. I eventyret bliver Enhjørning E til en god-gerning-fe, der redder en smuk prins, som sidder fast i et træ. Prinsen inviterer hende til fest på sit slot. Problemet er bare, at Enhjørning E er klodset. Hendes horn sidder tit fast i grene, så hun falder. Hun bliver nervøs for om hun også vil falde til festen hos Den Smukke Prins. Så da den snedige spåkone Krakrakrella tilbyder at overtage det magiske horn mens Enhjørning E er til fest, så kommer Enhjørning E til at hjælpe Krakrakrella med en grim plan.

17:15  

Bamselægen IV
Bamselægen IV Emil er på legepladsen med sin bamse, Holger, da Holger pludselig bliver dårlig og får et angstanfald. Da Bamselægen Sandra og Portør Ole når frem til legepladsen, er Holger stadig dårlig og bange. Bamselægen får ved hjælp af Portør Oles croissantpose Holgers puls til at falde, og sammen taler de om frygt, angst og om det at føle sig god nok.

17:30  

Spørg Kristian
Spørg Kristian Hvordan laver edderkoppen sit store spind? Er det rigtigt, at Coca Colas opskrift er super hemmelig? Og hvad er det egentlig, der siger pruttelyden, når du prutter? Se med og find ud af, om det lykkes Kristian og hans sjove eksperter at besvare de mange spørgsmål.

17:35  

Stop!
Stop! Stella og Miriam fortæller hinanden uhyggelige spøgelseshistorier, og Maja vil gerne være med. Men først skal hun bevise sit mod ved at gå ned i husets mørke, uhyggelige kælder og risikere at møde selveste kældermonstret!

17:45  

Stop!
Stop! Familien Sandström skal snart have et ny medlem. Mor og far snakker ikke om andet end den nye baby, som er på vej. Men Maja vil ikke have nogen lillebror. Hun vil have, at alt skal være, som det altid har været.

17:55  

F for Får IV (1)
F for Får IV (1)

DR1

18:00  

Antikduellen (2:12)
Antikduellen (2:12) Antikduellanterne Anne Mette Jensen og Bettina Pedersen i Hirtshals. De to antikhandlere får hver 10.000 kroner at handle antikviteter og retroting for. Efter fem timer bliver deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler, som får den højeste vurdering. I denne uge dyster Anne Mette Jensen, der sælger retro og industrielt interiør i butikken Habengut i Silkeborg, og Bettina Pedersen, der kommer fra Odense, hvor hun har retrobutikken SeChloe. Og i dag jagter de skatte i Hirtshals og omegn.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Hammerslag - Hurtigt handlet på Bornholm
Hammerslag - Hurtigt handlet på Bornholm Når drømmeboligen er der, må man slå hurtigt til. Derfor er Hammerslag taget til Bornholm, hvor vært, Sofie Østergaard, inviterer inden for i to boliger, der fik køberne til at forelske sig hovedkulds og handle hurtigt. Lars Lyng og Kristine Virén dyster mod Christian Torp og Mira Lie Nielsen, når de først imponeres af et minimalistisk træhus i Allinge med klipper i baghaven. Derefter går turen til Svaneke, hvor eksperterne skal gætte prisen på et yndigt, lille byhus med udsigt over Svanekes røde tegltage.

20:30  

Loppen & Lærlingen (5:8) - Den med bjørnen
Loppen & Lærlingen (5:8) - Den med bjørnen Der bliver travlt på Vig Tuskemarked, når sønderjyden Rikke og fynboen Jes støvsuger boderne med hver 3000 kroner på lommen. De får hjælp til at gøre de bedste køb af to rutinerede genbrugseksperter, men hvem sælger bedst, når varerne er renoveret eller blevet til noget helt nyt?

DR2

18:25  

På rejse med Griff - Australien (5:6) Fra Darwin til Alice Springs
På rejse med Griff - Australien (5:6) Fra Darwin til Alice Springs Britisk dokumentarserie fra 2020. (Griff's Great Australian Rail Trip) I Darwin møder Griff nyhedsredaktøren Matt, der kan alle de gode historier. Derefter stiger han ombord på det ikoniske tog Ghan, og drager fra de fugtige troper sydpå mod Alice Springs. I Katherine stiger han til vejrs for at få en unik udsigt over Nitmiluk National Park. I Alice Springs venter et par overraskelser og et par overlevelsestips fra en ældre aboriginer, inden Griff rider ind i solnedgangen på en kamel.

19:15  

Jorden rundt på skinner (2:6) - Indien og Myanmar
Jorden rundt på skinner (2:6) - Indien og Myanmar Britisk dokumentarserie fra 2019. (Around the World by Train) Fra Delhi til Bagan. Denne gang kaster Tony Robinson sig ud på en vild tur gennem Indien og Myanmar. I Delhi besøger han et af byens ældste markeder, Chandni Chowk, før han tester den enestående indiske bjergbane Darjeeling Himalayan Railway, der blev bygget af briterne og oprindeligt blev brugt til at transportere te ned af bjergene. Bagefter krydser han Den Bengalske Bugt til Myanmar, hvor han forsøger sig med keramik og lærer om palmevin.

20:00  

Filmperler: Sagen Collini
Filmperler: Sagen Collini Tysk thriller fra 2019. (Der Fall Collini) I 2001 skyder den italienske pensionist Fabrizio Collini en kendt tysk industrimagnat - tilsyneladende uden grund. Collini har boet i Tyskland i 35 år og får den unge Caspar Leinen som sin forsvarsadvokat. Men Caspar kendte den dræbte og betragtede ham som en far. Det viser det sig, at sagen har rod i 2. verdenskrig. Kan Caspar afdække sandheden? Medvirkende: Elyas M'Barek, Alexandra Maria Lara, Heiner Lauterbach m.fl. Instruktion: Marco Kreuzpaintner.

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix McFælde opfinder legen "Find den store elefant" som et trick til at få Petronix-redderne til at hjælpe ham med at fange en elefantunge. Pup-E er så ivrig efter at vinde legen, at han styrter ind uden sit team og falder direkte i McFældes fælde.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (9)
Svampebob Firkant VIII (9) Måneferie + Hr Krabbe tager på ferie

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ III
Vilde Kræ III

19:30  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Tre unge monsterfans sendes på sommerferie hos deres morfar i Grummebæk. Til børnenes store glæde viser det sig, at byen er et af de meste hjemsøgte steder i verden.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Danske mord - Når Flokken Dræber
Danske mord - Når Flokken Dræber I september 2005 bliver et ungt, nygift par skudt ved højlys dag foran Slagelse Banegård. Det er kvindens bror, der skyder - men hurtigt står det klart for politiet, at der ikke er tale om en bror, der har dræbt sin søster af egen fri vilje. Tværtimod tyder alt på, at der er tale om et æresdrab, beordret af pigens egen far og udført ved hjælp af hele familien. I Danmark er man ikke vant til æresrelaterede forbrydelser, og politiet må tage nye metoder i brug for at opklare sagen - og få dømt alle involverede.

21:25  

Anna Lin har det fint: Jeg er så bange for, at det bliver en fiasko
Anna Lin har det fint: Jeg er så bange for, at det bliver en fiasko Anna skal på Roskilde Festival. Samtidig har programserien premiere, og angsten for at blive misforstået trænger sig på. Men hvorfor føles det egentligt så farligt at fejle i andres øjne? Anna mødes med tre Roskildegæster, der alle kender følelser af at være så bange for at fucke up, at det holder en tilbage fra at leve livet, som man har lyst til.

21:25  

Forfulgt af politiet?
Forfulgt af politiet? Gennem flere år er en familie fra Vejle igen og igen blevet opsøgt af en gruppe betjente. Politiet kommer på den syriske families arbejde, deres hjem ransages uden tilladelse, og de anholdes med magt og peberspray. Ifølge familien skyldes den påståede chikane, at de har klaget over politiet. Sagen kulminerer en aften i april sidste år, da familiens 16-årige dreng, Farhad, forsvinder ind i en skov med politiet i hælene. Han har været forsvundet lige siden. DR Dokumentar dykker ned i politiets forklaringer og de videooptagelser, som familien selv har optaget af deres møder med politiet.

22:25  

McDonald og Dodds: Manden, der ikke var der
McDonald og Dodds: Manden, der ikke var der Britisk krimi fra 2021. (McDonald & Dodds) På en smuk solskinsdag stiger fem gamle venner til vejrs i en varmluftsballon - men kun fire af dem kommer ned i live. Det bliver en sag for kommissær Lauren McDonald og kriminalassistent Dodds. Sammen må det umage makkerpar udredde et kompliceret spind af løgne med tråde 30 år tilbage i tiden.

23:55  

Min allerførste date (1:6)
Min allerførste date (1:6) Australsk dokumentarserie fra 2023. (Better Date Than Never) En gruppe singler i Australien kaster sig ud på deres allerførste date. Olivia på 22 år er ekstremt energisk. Hun er fortaler for mennesker med Downs syndrom og drømmer om ægte kærlighed. Kinesiske Charles på 27 år rejste til Sydney i håb om at finde både en uddannelse og en kæreste. Den kreative Nirvali har social angst og har ikke engang holdt i hånd med en mulig kæreste. Ikke desto mindre beslutter hun at tage på en blind date.

DR2

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

I seriemorderens samling (1:3) Pigen i sneen
I seriemorderens samling (1:3) Pigen i sneen Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (The Box) I 1976 bliver 16-årige Pam Maurer brutalt dræbt og hendes lig smidt i vejkanten i Lisle, Illinois. Sagen har været uopklaret lige siden. Politibetjenten Chris Loudon genåbner sagen, og dna-spor peger i retning af Bruce Lindahl, der i sin tid var mistænkt for mordet. I 1980 blev han også mistænkt for voldtægt og en ung kvindes forsvinden. Så finder Chris en kasse med fotos af unge, nøgne kvinder, der ser påvirkede ud - en kasse, som tilhørte Bruce Lindahl.

23:30  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Comedyshow, hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

TVR
DR1

00:25  

Alene i vildmarken (4:7)
Alene i vildmarken (4:7) Vandet i søen stiger efter meget regn og Jesper tæller vandstigningen i centimeter, og frygter at vandet vil presse ham ud af hytten og hjem til Danmark. Emma mærker, hvordan opholdet i vildmarken og den sparsomme kost påvirker hendes mave og fysiske tilstand. Kim indser, at han bruger for meget energi på at gå langt for at sætte fiskegarnet.

01:20  

Fader Brown (4)
Fader Brown (4) Engelsk krimiserie fra 2013. (Father Brown) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England, og så har han et særligt talent for at opklare forbrydelser. Lady Felicia finder en halvnøgen, hårdt kvæstet mand i et træ. Sid Carter bliver mistænkt for at stå bag forbrydelsen. Kan fader Brown bevise, at han er uskyldig, eller er Sid gået for vidt denne gang?

02:05  

Fader Brown (5)
Fader Brown (5) Engelsk krimiserie fra 2013. (Father Brown) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England, og så har han et særligt talent for at opklare forbrydelser. En religiøs sekt kommer til byen, og Susie er stærkt tiltrukket af dens karismatiske leder, Kalon. Da Kalons kone findes myrdet, må fader Brown forsøge at bryde sektlederens magt over Susie, så han ikke mister hende for altid.

03:00  

Antikkrejlerne XXV (3:25)
Antikkrejlerne XXV (3:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:45  

Team Bachstad i Caribien (3:7)
Team Bachstad i Caribien (3:7) Norsk rejseserie fra 2019. (Team Bachstad i Karibia) Team Bachstad er snart halvvejs på rejsen til St. Croix, øen, som engang var en dansk-norsk koloni. De besøger Dominica og forsøger at forstå det britiske boldspil cricket, før de bader i champagne og opsøger øens oprindelige befolkning. Derfra går turen til franske Guadeloupe, som bidrager med rækkeviddeangst og karneval.

DR2

00:00  

Misbrugt af træneren
Misbrugt af træneren Britisk dokumentar fra 2021. (Nowhere to Run: Abused by Our Coach) Den britiske tv-vært Charlie Webster har forsøgt at løbe fra en hemmelighed i årevis. Nu vil hun kende sandheden. Da hun var 12 år, meldte hun sig ind i en løbeklub i Sheffield. De andre piger var hendes bedste venner. Men træneren misbrugte hende. Da hun var 19 år, blev han anholdt og idømt ti års fængsel. Hun fandt ud af, at hun ikke var den eneste. Men hvem anmeldte ham? Hvad skete der med de andre piger? Og kan det stadig ske?

01:00  

Norges oliemilliarder - mod ulvene på Wall St.
Norges oliemilliarder - mod ulvene på Wall St. Norsk dokumentar fra 2019. (Vikinger mot ulver på Wall Street) Udviklingen i de sidste tyve år har gjort et fåtal ufatteligt rige. Samtidig er verdens ulighed steget. Der er enorme udfordringer: mad- og vandmangel, klimakrise, folkevandringer og ustabilitet. De demokratiske værdier er under pres. Finansverdenen er blevet set som en del af problemet, men kunne den også være en del af løsningen? Som den kæmpe store norske, statslige oliefond, der ejes af det norske folk og styres af politikerne.

02:00  

Det iranske oprør indefra
Det iranske oprør indefra Britisk dokumentar fra 2023. (Inside the Iranian Uprising) I september 2022 døde den 22-årige iranske kvinde Mahsa Amini i politiets varetægt. Hun var blevet arresteret af Irans "moralpoliti", anklaget for ikke at bære sin hijab korrekt. Hendes død udløste de største protester mod regimet siden revolutionen i 1979. Over 500 mennesker omkom under protesterne, heriblandt 72 børn. I et land uden ytringsfrihed satte demonstranterne livet på spil for at filme sig selv og lægge videoerne ud på sociale medier.

03:00  

Kongelige hemmeligheder (1:4) - Diana ført bag lyset
Kongelige hemmeligheder (1:4) - Diana ført bag lyset Britisk dokumentarserie fra 2021. (Royals Declassified) I 1995 gav prinsesse Diana et skelsættende interview, der skabte overskrifter i hele verden og ændrede hendes liv. I interviewet sagde hun, at de var tre personer i hendes ægteskab, og at prins Charles ikke kunne klare at blive regent. Hvorfor besluttede Diana sig for at udtale sig? Hvem overtalte hende? Og blev hun narret af BBC til at lave interviewet? Hele historien er aldrig før blevet fortalt i tv. Før nu.

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, HAARBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1006084408