Haarby
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 24. februar 2018

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 24. februar 2018

DR1

01:00  

Kriminalinspektør Banks: Dobbeltliv
Kriminalinspektør Banks: Dobbeltliv Revisoren Keith Rothwell bliver likvideret i sit eget hjem. Tilsyneladende ganske uden årsag. I hvert fald ifølge Rothwells familie, der hævder, at han hverken havde laster eller fjender. Men snart opdager Alan Banks og Helen Morton, at den tilsyneladende så kedelige revisor levede et dobbeltliv. Alan Banks: Stephen Tompkinson. Helen Morton: Caroline Catz. Winsome Jackman: Lorraine Burroughs. Instruktion: Jim Loach.

02:30  

Unge Morse (5)
Unge Morse (5) En universitetsprofessor findes død, tilsyneladende kørt ihjel af en flugtbilist. Midt under efterforskningen må Morse rejse hjem til sin barndomsegn, fordi hans far er blevet syg. Samtidig opdager en oprevet Fred Thursday, at London-gangsteren Vic Kasper, Thursdays gamle fjende, har købt en natklub i Oxford. Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby. Instruktion: Colm McCarthy.

04:05  

Hvor er vi landet? (4:6)
Hvor er vi landet? (4:6) Hvor godt kender vi egentlig vores europæiske naboer? Kan du gætte, hvor vi er landet, alene ved at se et privat hjem indefra og få en lille smule at vide om landets befolkning. Jens Blauenfeldt fragter to af Danmarks bedste livsstilseksperter "med bind for øjnene" til et hemmeligt land. Livsstilseksperterne aner ikke om de står i Barcelona, Berlin eller Bratislava, men hver gang Blauenfeldt åbner døren til et nyt rum, bliver de lidt klogere - eller måske endnu mere forvirrede. I aften besøger vi et land, hvor det koster penge at gå til lægen, hvor huspriserne er gået gennem taget og hvor det regner endnu mere end i Danmark. www.dr.dk/hvorervilandet Sendt første gang 30.10.08

04:35  

Camilla og den sorte gryde (4)
Camilla og den sorte gryde (4) Suppe-special: Sneflokke vrimler hen over gårdspladsen hos Camilla Plum. Så hun har besluttet sig for at koge supper; både stærke, krydrede kødsupper, fine fiskesupper og supper kogt på rodfrugter tilsat en symfoni af muslinger. Køkkenvinduerne dugger til og gryderne damper, og hendes store familie står i kø for at smage. Sendt første gang 28.02.10

05:05  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:10  

Bidt af naturen (21)
Bidt af naturen (21) 156 skarptandede arbejdere har gennem tolv år forvandlet Klosterheden Plantage ved Lemvig til et veltrimmet stykke flot, dansk natur. Morten DD besøger Klosterheden for at se på arbejdernes metoder, og mon ikke han ser en af de ellers så lyssky bæster.

05:40  

DR Friland: Drømmen om en ny start (4:4)
DR Friland: Drømmen om en ny start (4:4) De bygger selv og de bygger gældfrit af natur- og genbrugsmaterialer. Det er blevet vinter og tid til at gøre status over det første år. Fik de bygget? Fik de friheden? Nåede de hvad de ville? Tilrettelæggelse: Günther Andersen og Berit Wheler Sendt første gang 29.01.03

06:10  

Doktor Finlay (27:27)
Doktor Finlay (27:27) 2. Verdenskrig er slut, og lægen John Finlay er vendt tilbage til sin klinik i den lille skotske by Tannochbrae, hvor vi også følger hans patienter og kolleger.

07:00  

Pyeongchang 2018: Alpint, hold
Pyeongchang 2018: Alpint, hold

DR2

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:25  

Pyeongchang 2018: Bobslæde, 4-mands, 1. og 2. heat, direkte
Pyeongchang 2018: Bobslæde, 4-mands, 1. og 2. heat, direkte

04:00  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

04:40  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:40  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans
Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette program skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi 'dancehall' med Louise og Barthelot. Dernæst lærer Marvelous Mosell os, hans bedste disko-dansetrin. Afslutningsvis vil Simone lære dig en hiphop dans, sammen med hendes venner Mark og Esben.

06:30  

Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave
Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først skal vi have trænet vores 'guns' af Behruz, dernæst er Line klar med træning, der er velegnet til gravide, og til sidst har vi Selinas træning for at få den flade mave.

07:00  

Pyeongchang 2018: Snowboard, Big Air, finale (m)
Pyeongchang 2018: Snowboard, Big Air, finale (m)

08:35  

Pyeongchang 2018: Snowboard, parrallel, storslalom, finale (
Pyeongchang 2018: Snowboard, parrallel, storslalom, finale (

DR K

00:30  

The Mission
The Mission I 1700-tallet får jesuiterpræsten Gabriel kontakt med en indianerstamme i Amazon-junglens vildnis. Han kristner indianerne og uddanner dem til farmere, hvilket ikke gør dem populære blandt de spanske og portugisiske kolonister. Slavehandleren Mendoza slutter venskab med Gabriel, og da det bliver nødvendigt at forsvare missionsstationen, organiserer han modstandskampen mod portugiserne. Filmen modtog Cannes-festivalens førstepris, Guldpalmen. Musik: Ennio Morricone Mendoza: Robert De Niro. Fader Gabriel: Jeremy Irons. Kardinalen: Ray McAnally. Felipe: Aidan Quinn. Fielding: Liam Neeson. Instruktion: Roland Joffé. Uegnet for mindre børn.

02:30  

Admiral
Admiral Admiral Koltjak er krigshelt fra 1. Verdenskrig og spiller en vigtig rolle i februarrevolutionen i 1917. Efter bolsjevikkernes magtovertagelse senere samme år udbryder der borgerkrig i Rusland, og admiral Koltjak kæmper på de hvides side mod de røde. Men hans skæbne besegles, da han forelsker sig i sin bedste vens hustru, den smukke Anna. Admiral Koltjak: Konstantin Khabenskij. Anna: Jelizaveta Bojarskaja. General Kappel: Sergej Bezrukov. Instruktion: Andrej Kravtjuk.

04:30  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om en konge-fødselsdag, om Flemming Madsens interview med PH, om varselskud ved et dansk kongeligt slot, og om en grundstødning, hvor billedet gik verden rundt. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

05:00  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og deltagere helt uden for den sædvanlige rækkefølge. De skal gætte om en usædvanlig regering, der må melde pas, om en dansk trafik-revolution, om et julebudskab fra Christiansborg om lavere skatter, og om hvornår det nu var, det var, en kendt tv-speaker sang duet. Sendt første gang 1999

05:30  

Dagens sang: Nocturne
Dagens sang: Nocturne - sunget af et af DR's kor.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Lirekassen
Dagens sang: Lirekassen - sunget af et af DRs kor.

08:30  

Gudstjeneste fra Munkebjerg
Gudstjeneste fra Munkebjerg 1. S.i. Fasten - Flygtning- og indvandrerpræst Jesper Hougaard Larsen - Munkebjerg Unge og indvandrere/flygtninge medvirker når Jesper Hougaard Larsen, Flygtninge og - indvandrerpræst, sammen med organist Povl Balslev og bandet "liv og Lys" lægger op til en international gudstjeneste, der også er en dialog med nye danskere. En gudstjeneste, der har fokus på kirkens sociale ansvar, det folkekirken kalder diakoni.

DR Ultra

06:00  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard En sand perle.

06:10  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Kampsport.

06:25  

Thunderbirds (13)
Thunderbirds (13) Partikelpanik

06:45  

Zorro (22)
Zorro (22) Springet

07:05  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:30  

Wild Kratts
Wild Kratts

07:50  

Wild Kratts
Wild Kratts Krokodillemor

08:15  

Junglebanden
Junglebanden

08:25  

Junglebanden
Junglebanden

08:35  

Pingvinerne fra Madagascar (24)
Pingvinerne fra Madagascar (24) Amerikansk computeranimations-serie fra 2009 med dansk tale. Der er ikke pingviner på Madagascar, men det rører ikke de fire rå pingviner, som for øvrigt bruger det meste af deres tid i New York Zoo. Pingvinerne begyndte som bifigurer i "Madagascar"-filmene - nu har de fået deres egen serie, og det synes de er meget velfortjent!

DR Ramasjang

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Babar (5)
Babar (5) Badou uden maske

05:35  

Motor Mille og Børnebanden (9)
Motor Mille og Børnebanden (9) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes musikinstrumenter for at få ro, og han hakker dem i stykker med en flismaskine. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få musikinstrumenterne tilbage.

06:05  

Sarah og And (21)
Sarah og And (21) Kamera

06:10  

Sarah og And (22)
Sarah og And (22) Stepsko

06:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Talentklubben

06:30  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Borte med blæsten

06:40  

Sofus II (7)
Sofus II (7) Sofus lander hos Astrid, der skal have briller. Hos øjenlægen bliver hun undersøgt og skal have dryppet sine øjne. Astrid er nervøs, men så er det godt Sofus er med. Hos optikeren vælger hun de flotteste briller i hendes yndlingsfarve. Hun får brillerne med hjem, så hun kan vise dem frem i børnehaven med det samme. I farvelgave får Sofus en flot hjemmelavet gave.

06:55  

Grinebider (10)
Grinebider (10) Måder at grine på

07:00  

Yakari III (6)
Yakari III (6)

07:10  

Kasper og Sofie (3)
Kasper og Sofie (3) Låner bøger

07:30  

Emil og Ida fra Lønneberg
Emil og Ida fra Lønneberg I Katholt, i Lønneberg, i Småland bor Emil og hans lillesøster Ida sammen med deres far Anton, mor Alma, karlen Alfred og pigen Line. Emil er en sjov lille dreng, der gerne vil hjælpe til. Men hans hjælpsomhed går hurtigt galt. Så må han en tur i værkstedet og snitte sine træfigurer til han får lov at komme ud igen.

08:30  

Sprinter Galore III - Søskendekærlighed (7)
Sprinter Galore III - Søskendekærlighed (7) Magnus gider ikke have en lillesøster alligevel og er sur, da han sendes på tur med hende i barnevognen. Han møder Viola og bliver så optaget af at lege, at han glemmer alt om lillesøster, og da han igen kommer i tanker om hende og vil kigge til hende, er lillesøster forsvundet. Pludselig drejer alt i Magnus' verden om, at få lillesøster tilbage - og så er det jo godt, man har en superhelt ved hånden.

08:45  

Sovedyr på eventyr II (1) - Allan og Piratprinsessen
Sovedyr på eventyr II (1) - Allan og Piratprinsessen Rosa besøger Vigga, som har en sovedyrshest, der hedder Allan og er meget kilden. På Viggas værelse finder de et billede af Vigga, da hun var klædt ud som en sej piratprinsesse til fastelavn. Så i eventyret bliver Allan til en pirat, der går i land på en sej piratprinsesses ø, for at røve skatte sammen med sin far. Problemet er bare, at det kan være meget svært at røve, fægte og slås som en ægte pirat, når man er så kilden som Allan.

 
DR1

09:05  

Pyeongchang 2018: Langrend, 50 km (m)
Pyeongchang 2018: Langrend, 50 km (m)

11:55  

Pyeongchang 2018: Hurtigløb på skøjter, massestart (m/k), di
Pyeongchang 2018: Hurtigløb på skøjter, massestart (m/k), di

DR2

09:00  

Tidens Tegn
Tidens Tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

09:55  

Husker du... 1987
Husker du... 1987 Mathias Rust lander med sit lille fly midt på den Røde Plads i Moskva og i Danmark bliver den højtråbende sømandsboss Preben Møller Hansen valgt ind i Folketinget. To danskere bliver anholdt i Polen for spionage og lille Pelle Hvenegaard bliver verdensberømt, da han spiller sammen med Max von Sydow i filmen 'Pelle Erobreren'. Anker Jørgensen fælder en tåre, da han går som formand for socialdemokratiet og topmøder bringer Øst og Vest nærmere en afslutning af Den Kolde Krig. Sendt første gang 27.11.04

10:55  

Imperiets sensommer (4:6)
Imperiets sensommer (4:6) En bjergbestiger gør kur til Alice. Den unge kvinde ved ikke, at han har bagtanker. Samtidig opsøges Ralph af en gammel flamme, som han troede var ude af hans liv.

DR3

10:00  

Pyeongchang 2018: Bobslæde, 4-mands, 1. og 2. heat
Pyeongchang 2018: Bobslæde, 4-mands, 1. og 2. heat

11:00  

Pyeongchang 2018: Curling, finale (m)
Pyeongchang 2018: Curling, finale (m)

DR K

09:25  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (3:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (3:12) Korset og sværdet I højmiddelalderen 1120-1340 fandtes to dominerende kræfter i landet: kongen og kirken. Danmark var et feudalt samfund med stærke spændinger. Når de lå i konflikt med hinanden, truedes samfundet af total opløsning. Sendt første gang i 1982.

10:25  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (4:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (4:12) Om unionstiden, d.v.s. fra 1340 til 1523. Tyske fyrster og tyske hansekøbmænd stod på spring til at underlægge sig hele Skandinavien politisk og økonomisk. De nordiske lande mærkede truslen, og for at afværge den sluttede de sig sammen i Kalmarunionen. Sendt første gang i 1982.

11:25  

Fra baggård til big business (1:5)
Fra baggård til big business (1:5) Rovfuglen Falck Efter Christiansborg brand i 1884 fik den unge Sophus Falck en vision om at redde menneskeliv og brændende bygninger. En vision, der blev til redningstjenesten Falck. I dag en koncern med 135.000 ansatte og godt på vej til verdens herredømmet på sikringsmarkedet. Her fortælles historien om en viljestærk iværksætter, der begyndte beskedent i en baggård, men endte som en verdensomspændende milliardforretning. Tilrettelæggelse: Kerstin Freiesleben og Klaus Birch.

DR Ultra

09:00  

Disney sjov
Disney sjov

10:00  

Den sande historie om den bestøvlede kat
Den sande historie om den bestøvlede kat Den unge møller er faldet pladask for landets smukke prinsesse, og sammen med sin talende kat forsøger han at erobre hendes hjerte. Han har nemlig syet et par af de sejeste røde støvler til katten, som til gengæld lover at hjælpe ham med at vinde hendes hjerte ved hjælp af sine ganske særlige tricks. Kongen og dronningen vil naturligvis ikke acceptere at gifte deres datter bort til en fattig møller, så der skal et et væld af snedige planer og et godt drys af humor til, hvis planen skal lykkes. Der er dog en flok af modbydelige væsener, som selv ønsker at gifte sig med prinsessen - og de vil gøre alt, hvad der står i deres magt for at forhindre brylluppet. .

11:15  

Ultra Factor
Ultra Factor

11:40  

Ultra Factor
Ultra Factor

DR Ramasjang

09:00  

Far, mor og bjørn - Villa uhygge (1:8)
Far, mor og bjørn - Villa uhygge (1:8) Signe og Anders er lige blevet gift og leder efter et sted at bo. Den flinke ejendomsmægler fra "Bents Boliger" har mange tilbud, men de falder for et gammelt hus, hvor et af værelserne allerede er lejet ud. Medvirkende: Signe Lindkvist, Anders Lund Madsen, Rasmus Bjerg, Bodil Jørgensen og Peter Belli. Manus og instruktion: Wikke og Rasmussen

09:25  

Mors lille hjælper (7)
Mors lille hjælper (7)

09:30  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

09:55  

Karlsson på taget
Karlsson på taget Tegnefilm om Verdens Bedste Karlsson. Ham der både er klog, lige tilpas tyk og fuld af eventyrlyst!

10:20  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Hønsene må beskyttes mod ræven, så Peddersen og Findus gør en opfindelse - en peberhøne! Tegnefilm.

10:30  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Der skal være fest på Katholt, og Emil hejser lille Ida op i flagstangen, for at hun kan se helt til Mariannelund.

11:00  

Sprinter Galore II - Fodbold (4)
Sprinter Galore II - Fodbold (4) Magnus skal spille fodboldkamp, og hans far er meget begejstret, men Magnus har overhovedet ikke lyst. Sprinter sniger sig med for at hjælpe ham, men må en ægte superhelt gerne snyde? Og er det egentlig ikke okay hellere at ville bage kage end at spille fodbold?

11:15  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (6)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (6) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Se hvor de tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

11:25  

Ramasjang Mysteriet (5)
Ramasjang Mysteriet (5) Hvor er Brunos pomfritter? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium. www.dr.dk/ramasjang

11:55  

Smølferne
Smølferne

DR1
DR2

12:30  

Smag på Hawaii
Smag på Hawaii Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

13:10  

Smag på Beirut
Smag på Beirut Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

DR3

13:00  

Pyeongchang 2018: Snowboard, parrallel, storslalom, finale (
Pyeongchang 2018: Snowboard, parrallel, storslalom, finale (

14:45  

Pyeongchang 2018: Snowboard, Big Air, finale (m)
Pyeongchang 2018: Snowboard, Big Air, finale (m)

DR K

12:05  

Fra Baggård til big business (2:5)
Fra Baggård til big business (2:5) Jørgen Clausen er øverste chef for Danmarks største industrivirksomhed, Danfoss. Han blev født til topposten, men der skulle gå 30 år, før han turde tage ansvaret for at føre sin fars livsværk videre. Programserien "Fra baggård til big business" går tæt på den særprægede iværksætter Mads Clausen og hans arvinger. Tilrettelæggelæggelse: Kerstin Freiesleben og Klaus Birch.

12:45  

Fra baggård til big business (3:5)
Fra baggård til big business (3:5) Egmont Harald Petersen startede i 1878 sit beskedne trykkeri hjemme på moderens køkkenbord. I dag er det firma han grundlagde Danmarks største mediekoncern, der blandt andet udgiver Anders And-blade, Hjemmet, Euroman, bøger, og producerer TV-programmer og film. Før han døde havde Egmont et sidste ønske: Firmaets overskud skulle fremover gå til velgørende formål. I dag har Egmont-koncernen 100 datterselskaber over hele verden og en omsætning på 8 milliarder kroner om året. Men overskuddet går stadig til at hjælpe andre mennesker. Tilrettelæggelse: Thomas Gade

13:25  

Hov-Hov
Hov-Hov Dansk satire fra 1970 med blandt andre Kirsten Walther, Buster Larsen, Karl Stegger og Ulf Pilgaard.

14:25  

Så hatten passer (11:12)
Så hatten passer (11:12) Et crazy teatershow uden manuskript og fuldt af overraskelser. Publikum bestemmer, hvad der skal spilles, men skuespillerne bestemmer selv hvordan.

14:55  

Så hatten passer (12:12)
Så hatten passer (12:12) Et crazy teatershow uden manuskript og fuldt af overraskelser. Publikum bestemmer, hvad der skal spilles, men skuespillerne bestemmer selv hvordan.

DR Ultra

12:00  

Klassen - Sukkerchok (1)
Klassen - Sukkerchok (1) Liam og Karl stjæler en kørestol, men det får alvorlige konsekvenser. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

12:10  

Klassen - Det første kys (2)
Klassen - Det første kys (2) Liam vil have Emil til at lære ham at kysse inden han skal mødes med en pige fra skolen. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

12:20  

Klassen - Aktivisten (3)
Klassen - Aktivisten (3) Sara vil have alle til at redde minken. Tilde vil rigtig gerne hjælpe, men det er Sara ikke så vild med Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

12:30  

Klassen - Drengevenner (4)
Klassen - Drengevenner (4) Er Karl vild med Tilde? Det er Emma sikker på. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

12:40  

Klassen - Gruppebilledet (5)
Klassen - Gruppebilledet (5) Får Emma flest likes for sit gruppebillede? Kun de sejeste må være med Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

12:50  

Klassen - Den nye dreng (6)
Klassen - Den nye dreng (6) Den rige dreng Cornelius starter i klassen. Sara bliver tvunget til at vise ham rundt. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

13:00  

Klassen - Efteraber (7)
Klassen - Efteraber (7) Astrid har taget den samme bluse på som Emma. Det vil Emma ikke finde sig i. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

13:10  

Klassen - Dovne Emil (8)
Klassen - Dovne Emil (8) Sara og Emil skal lave en opgave sammen, men Emil laver alt muligt andet. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

13:20  

Klassen - Skole-hjem-samtale (9)
Klassen - Skole-hjem-samtale (9) Klassen har skole-hjem-samtale og Liam gør alt for at undgå den. Han ved han får problemer. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

13:30  

Klassen - Dårlig taber (10)
Klassen - Dårlig taber (10) Emma og Emil skal til idrætsdag, men Emma ender med at blive ked af det. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

13:40  

Klassen - Karl under pres (11)
Klassen - Karl under pres (11) Karl gemmer sig for alle på skolen. Han har en hemmelighed, han ikke vil afsløre. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

13:50  

Klassen - Kærestetyv del 1 (12)
Klassen - Kærestetyv del 1 (12) Sofia indrømmer, at hun er vild med Emmas kæreste Emil. Det får store konsekvenser. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

14:00  

Klassen - Kærestetyv del 2 (13)
Klassen - Kærestetyv del 2 (13) Sofia indrømmer, at hun er vild med Emmas kæreste Emil. Det får store konsekvenser. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

14:10  

Klassen - Samis nye gamle sang (14)
Klassen - Samis nye gamle sang (14) Sami skal have lavet en introsang til sin youtubekanal. Det er ikke så let, som han havde regnet med Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

14:20  

Klassen - Listen (15)
Klassen - Listen (15) Emma vil finde en ny kæreste og har lavet en tjekliste med sine kriterier. Sami finder hendes liste. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

14:30  

Klassen - Ældre kærester (16)
Klassen - Ældre kærester (16) Sara er blevet kæreste med Noah fra de ældre klasser. Hun synes, at drengene fra hendes egen klasse er for barnlige Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

14:40  

Klassen - Hacking (17)
Klassen - Hacking (17) Tilde kommer til at sende et pinligt billede til hele klassen. Hun får hjælp af Sami.

14:50  

Klassen - Klassekassen (18)
Klassen - Klassekassen (18) Klassen skal på udflugt, men Liam og Emil gør oprør.

DR Ramasjang

12:20  

Smølferne
Smølferne

12:45  

F for Får (33)
F for Får (33) Fårrygende animation fra Aardman

12:50  

Rosa fra Rouladegade II (1)
Rosa fra Rouladegade II (1) Liva elsker at besøge sin morfar og høre om hans rejser til Grønland. Men hun synes det er lidt synd for ham, at han bor helt alene, når han nu er så sød. Derfor spørger hun Rosa om hjælp til at bage en ganske særlig overraskelseskage til ham. De forklæder sig som postbude og sniger sig ind i morfars hus, mens han sover til middag, for at udspionere og finde ud af hvilken slags kage, de skal bage til ham.

13:20  

Tree Fu Tom (9)
Tree Fu Tom (9)

13:45  

Tree Fu Tom (10)
Tree Fu Tom (10)

14:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (1)
Onkel Rejes Sørøvershow (1) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Luis, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens dykkermaske, så de kan få skatten fyldt af guldpenge af ægte chokolade. Mød også Den Skæggede Havfrue og se om Luis og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian i sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. Først kommer eventyret om, hvordan det kan være, at en lille fjer kan blive til fem høns! Og så skal vi se Ole Lukøje. I hele verden er der ingen, der kan så mange historier som Ole Lukøje! Og da den lille dreng på kostskolen savner sin mor så forfærdeligt, kommer Ole Lukøje på besøg.

DR1

15:45  

Alene i vildmarken (8:8)
Alene i vildmarken (8:8) Det er eksperimentets sidste dage, og det er de helt små forskelle, der adskiller vindere fra tabere. Men hvem har i sidste ende den største mentale og fysiske styrke? Hvem trodser sulten og ensomheden og vinder Alene i Vildmarken? Otte danskere har meldt sig til et helt unikt eksperiment. I et af Nordnorges mest øde områder skal de overleve på egen hånd - Alt filmer de selv. Den der klarer sig i længst tid vinder.

16:30  

Pyeongchang 2018: OL magasin
Pyeongchang 2018: OL magasin

16:50  

Håndbold: HC Motor Zaporozhye-Skjern Håndbold (m), direkte
Håndbold: HC Motor Zaporozhye-Skjern Håndbold (m), direkte

DR2

15:50  

Kunsttyveri - en milliardforretning
Kunsttyveri - en milliardforretning Kunsttyveri er en milliard-forretning for dele af mafiaen såvel som mere excentriske kriminelle. Og der er aftagere til selv de mest uvurderlige værker, selvom de aldrig vil kunne hænge frit eller vises frem. Selv værker af Rembrandt og Caravaggio er blevet stjålet og aldrig fundet igen. Men det er sikkert, at de er blevet solgt til enorme summer, og at tyvene aldrig behøver at stjæle noget igen for at få mad på bordet.

16:50  

Temalørdag: Great Barrier Reef - det magiske koralrev (1:3)
Temalørdag: Great Barrier Reef - det magiske koralrev (1:3) I 1957 dykkede David Attenborough for første gang ved The Great Barrier Reef, verdens største koralrev ud for den australske nordøstkyst. Næsten 60 år efter vender han tilbage på forskningsskibet, Alucia, der er udstyret med den nyeste teknologi, for at forstå, hvordan revet er blevet dannet og møde nogle af de dyr, der lever på og omkring det.

17:40  

Temalørdag: Great Barrier Reef - det magiske koralrev (2:3)
Temalørdag: Great Barrier Reef - det magiske koralrev (2:3) I 1957 dykkede David Attenborough for første gang ved The Great Barrier Reef, verdens største koralrev ud for den australske nordøstkyst. Næsten 60 år efter vender han tilbage på forskningsskibet, Alucia, der er udstyret med den nyeste teknologi. Denne gang for at opsøge de mest afsideliggende hjørner af koralrevet for at møde nogle af de fantastiske dyr, der hvert år kommer langvejs fra for at fouragere.

DR3

16:20  

Pyeongchang 2018: Ishockey, bronze (m)
Pyeongchang 2018: Ishockey, bronze (m)

DR K

15:25  

aHA!
aHA! Mød Sofie Lassen-Kahlke, Karl Bille, Flemming Jensen og Kirsten Peuliche. Hvem ved mest om julen? Nissebanden eller Brødrene Mortensens julehold?

16:10  

aHA!
aHA! Mød Regner Grasten, Michael Hardinger, Puk Elgård og Kirsten Siggaard i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukom- melse fra året 1985. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen.

16:50  

Bryllupper i Kongehuset
Bryllupper i Kongehuset Et bryllup i Kongehuset er altid en formidabel fest og TVA har været i arkivet for at se på de tidligere bryllupper - fra Dronning Ingrids til børnebørnenes. Tilrettelæggelse: Helle Bygum Sendt første gang 1998.

17:25  

Her er dit liv - Fuzzy
Her er dit liv - Fuzzy Gregers Dirckinck-Holmfeld kidnapper en spændende person og bringer ham - eller hende - til det direkte program i TV-Byen.

DR Ultra

15:00  

Klassen - Det nye par (19)
Klassen - Det nye par (19) Sofia er vild med en dreng fra Klassen. Tilde forsøger at hjælpe.

15:10  

Klassen - Bagedysten (20)
Klassen - Bagedysten (20) Sofia og Emma har hjemkundskab, men dagen kommer til at handle om noget helt andet end kager.

15:20  

Klassen - Kapitalister (21)
Klassen - Kapitalister (21) Sara forærer sin tablet til Liam, men fortryder. De ender begge på kontoret.

15:30  

Klassen - Please, Cornelius (22)
Klassen - Please, Cornelius (22) Cornelius har en creme, som Emma gerne vil have fat i. Det udnytter Cornelius til sin fordel.

15:40  

Klassen - Sjove typer (23)
Klassen - Sjove typer (23) Sally synes at Sofia og Emil er for kedelige. Hun udfordrer dem til at lave noget, der får hele klassen til at grine.

15:50  

Designtalenterne - Outfit of the Day (1)
Designtalenterne - Outfit of the Day (1)

16:10  

Designtalenterne - Outfit of the Day (2)
Designtalenterne - Outfit of the Day (2)

16:25  

Designtalenterne - Outfit of the Day (3)
Designtalenterne - Outfit of the Day (3)

16:40  

Designtalenterne - Outfit of the Day (4)
Designtalenterne - Outfit of the Day (4)

17:00  

Designtalenterne - Afgørelsen (5)
Designtalenterne - Afgørelsen (5)

17:15  

Wild Kratts
Wild Kratts

17:40  

Junglebanden
Junglebanden Dybt nede i afgrunden

17:50  

Junglebanden
Junglebanden

DR Ramasjang

15:00  

Sarah og And (31)
Sarah og And (31) Ballonræs

15:05  

Masha og Bjørnen (16)
Masha og Bjørnen (16) Klar til optagelse!

15:15  

Morten Skildpadde (6)
Morten Skildpadde (6) Morten og mysteriet om bær-bussemanden

15:40  

Gurli Gris VI (4)
Gurli Gris VI (4) Børnenes bazar

15:50  

Chuggington IV (7)
Chuggington IV (7) Backup-Bruno

16:00  

Chuggington IV (8)
Chuggington IV (8) Bruno lægger skinner

16:10  

Dora udforskeren (16)
Dora udforskeren (16)

16:35  

Paw Patrol III (22)
Paw Patrol III (22)

17:00  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Emil har mange gode idéer til, hvordan Line kan komme af med sin tand, men det er alt sammen lettere sagt end gjort.

17:25  

Sol snart 6 år (7)
Sol snart 6 år (7) I garderoben har alle børnene billeder af deres familie. Sol vil ikke hænge et billede op af sin mor, og hun vil ikke fortælle hvorfor. Men Linnea har også noget, hun vil skjule. Men under kartoffelløbet i børnehaven sker der noget, der bringer de to piger tættere på hinanden.

17:30  

Alfons Åberg (8)
Alfons Åberg (8) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Alfons bor alene sammen med sin far. Alfons er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 års drengs hverdag og de tanker Alfons gør sig om sin omverden.

17:40  

Ramajetterne II (2)
Ramajetterne II (2) Mesterskaberne i kuffertløft. Ramasjang Lufthavn er på den anden ende. Finn Falk har mistet både sine kræfter og troen på sig selv. De årlige mesterskaber i kuffertløft er i fare, men vennerne har en plan.

DR1

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:00  

Kongepingvin søger mage
Kongepingvin søger mage En lille ø i Antarktis er beboet af majestætiske albatrosser, larmende søelefanter - og seks millioner pingviner. En kongepingvinhan vender tilbage efter tre år på havet for at finde sig en mage. Men selv om det lykkes at finde en hun og producere et æg, som de skiftes til at ligge på. Og selv om ægget bliver klækket, og en fin unge dukker frem, som de også skiftes til at tage sig af, så er der stadig masser af udfordringer i en kongepingvins liv.

20:00  

Matador - Et nyt liv
Matador - Et nyt liv "Et nyt liv - 1937-38". Ægteparret Varnæs har samlet stumperne af ægteskabet og får en efternøler, som er skyld i, at Regitze skal levere en hundehvalp tilbage. Mads Skjern køber herskabsvilla ved fjorden. Jørgen Varnæs sælger sin praksis, og Viggo Skjold Hansen køber en del af familien Varnæs' baghave for at opføre et garageanlæg. Mads Skjern: Jørgen Buckhøj. Oluf Larsen: Buster Larsen. Katrine Larsen: Lily Broberg. Ingeborg: Ghita Nørby. Kristen Skjern: Jesper Langberg. Hans Chr.Varnæs: Holger Juul Hansen. Maude Varnæs: Malene Schwartz. Elisabeth Friis: Helle Virkner. Vicki: Sonja Oppenhagen. Herbert Schmidt: Paul Hüttel. Agnes: Kirsten Olesen. Laura: Elin Reimer. Iben Skjold Hansen: Ulla Henningsen. Ulla Jacobsen: Karen Lise Mynster. Dr. Hansen: Ove Sprogøe. Manuskript: Lise Nørgaard. Instruktion: Erik Balling.

DR2

18:25  

Temalørdag: Great Barrier Reef - det magiske koralrev (3:3)
Temalørdag: Great Barrier Reef - det magiske koralrev (3:3) I 1957 dykkede David Attenborough for første gang ved The Great Barrier Reef, verdens største koralrev ud for den australske nordøstkyst. Næsten 60 år efter vender han tilbage på forskningsskibet, Alucia, der er udstyret med den nyeste teknologi. Dengang virkede koralrevet som en oldgammel og solid struktur, men nu er det voldsomt udfordret og truet af de ødelæggende menneskeskabte virkninger.

19:20  

Håndbold: RK Celje Pivovarna Lasko-Aalborg Håndbold (m), dir
Håndbold: RK Celje Pivovarna Lasko-Aalborg Håndbold (m), dir

DR3

18:00  

Pyeongchang 2018: Hurtigløb på skøjter, massestart (m/k)
Pyeongchang 2018: Hurtigløb på skøjter, massestart (m/k)

19:30  

Det mørke net: fællesskaber
Det mørke net: fællesskaber Fællesskaber er samfundets vugge. Fysiske byrum, hvor beboerne deler et kollektivt formål og et fælles mål. Men definitionen på et fællesskab er ved at ændre sig, og lokalsamfund, som vi kender dem, er under forvandling. Internettet har skabt nye former for fællesskaber, hvor løgn og had kan trives og blomstre.

20:00  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Ekskæresterne Helen Mirren og Liam Neeson tager plads i Graham Nortons sofa sammen med Jamie Dornan fra 'Fifty Shades'-filmene. Det norske popfænomen Sigrid står for aftenens musikalske indslag.

DR K

18:50  

Huset på Christianshavn (15)
Huset på Christianshavn (15) "En bjørnetjeneste" Da dyrehandler Clausen udvider sin dyrebestand med en vaskebjørn, bliver han og Larsen involveret i en tyveriaffære. Personerne: Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Larsen: Ove Sprogøe. I øvrigt medvirker: Ejnar Federspiel, Gunnar Lemvigh og Karl Stegger. Manuskript: Johannes Møllehave. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jørgen Skov. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 4. december 1971.

19:20  

Huset på Christianshavn (16)
Huset på Christianshavn (16) "Panikalderen" "Kondi-tiden" og misforståelser er ved at vælte Egons og Karlas ægteskab. Personerne: Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Tue: Finn Storgaard. Fru Clausen: Lis Løwert. Emma: Bodil Udsen. Meyer: Arthur Jensen. Larsen: Ove Sprogøe. I øvrigt medvirker: Holger Juul Hansen. Manuskript: Lise Sørensen. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jørgen Skov. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 11.dec.1971.

19:45  

Før søndagen
Før søndagen En række danskere fortæller på skift om deres forhold til troen og kristendommen - med udgangspunkt i dagens tekst. Peter Albæk taler om, hvordan den daglige bøn giver ham ro. Helligåndskirkens Kirkekor ved dirigent Anders Gaden synger salmen "Udrust dig, helt fra Golgata" fra Helligåndskirken i Århus. www.dr.dk/tro

19:55  

Dagens sang: Lirekassen
Dagens sang: Lirekassen - sunget af et af DRs kor.

DR Ultra

18:00  

Junglebanden
Junglebanden

18:15  

Hollywoods vildeste dyr II (3)
Hollywoods vildeste dyr II (3) Reptiler Kan man træne en slange? Og hvordan lærer man edderkopper, at den skal kravle op af skuespillerens ben? Det finder vi ud af i dagens afsnit. Her vi møder vi nemlig den berømte slangetræner Neil, der har trænet slanger og edderkopper til en lang række Hollywood film. Dea for sin sag for, da hun hører om Joakims vilde og lidt klamme filmplaner

18:30  

Hollywoods vildeste dyr II (4)
Hollywoods vildeste dyr II (4) Dumpet af en Orangutang Dagens program handler om aber. Vi møder de sødeste chimpanse unger og så skal vi også på den berømte orangutang Joe. Joakim vil lave en rigtig kærlighedsfilm, og da de først har trænet orangutangen har Joakim en plan klar. Dea skal på en romatisk abe-date.

18:45  

Hollywoods vildeste dyr II (5)
Hollywoods vildeste dyr II (5) Tigerdag hos Dr. Antel Vi er tilbage hos den berømte dyretræner Dr. Antel. I dag skal vi møde hans film-tigere. Nerverne sidder uden på tøjet når Joakim og Dea skal hjælpe med at træne tigerne. I første sæson af HVD2 løb Dea fra en glubsk tiger, så da Joakim får øje på en stor hængebro og en farlig tiger er ideen til hans nye Hollywood-film klar: Mennesket Eller Dyret 2.

19:00  

KreaKampen - BYG: Vis hvad I kan bygge (1:3)
KreaKampen - BYG: Vis hvad I kan bygge (1:3) Jagten fortsætter efter nogle af Danmarks mest kreative børn. Denne gang i kategorien BYG, og Sofie har nu inviteret fire hamrende dygtige og bygge-glade børn i studiet. De skal henover tre dage dyste i skills og kreativitet - og i sidste ende om at blive vinder af Kreakampen i kategorien BYG. Deltagerne har glædet sig meget til dag 1 og til at vise, hvor fikse de er til at bygge løs med bl.a. hammer og limpistol.

19:30  

Ultras sorte kageshow III (4)
Ultras sorte kageshow III (4) I Ultras Sorte Kageshow inviterer Joakim Ingversen og Micki Cheng fire deltagere i studiet, hvor de i bælgravende mørke skal dyste om at bage den flotteste og allerlækreste kage. I dette program skal bedstevennerne Mille og Philip kæmpe mod veninderne Carla og Flora. Deltagerne ved ikke på forhånd, hvad de skal bage - og der følger flere overraskelser og benspænd programmet.

20:00  

Chihiro og heksene
Chihiro og heksene Oscar-belønnet japansk animations-eventyr fra 2001 med dansk tale. Pigen Chihiro skal sammen med sin far og mor flytte til et nyt hus. På vej til det nye liv opdager den lille familie en dør i en klippe. Den mørke indgang lokker med sin mystik og fører til en stor tivolipark. Tilsyneladende øde og forladt, men med en velduftende restaurant, som lokker far og mor til en bugnende buffet. De spiser som svin - og for øjnene af deres datter bliver de til svin. For at redde dem fra at ende på middagsbordet må Chihiro fortsætte rejsen ind i en eventyrlig verden, beboet af de særeste skabninger. Tegnefilmmesteren Hayao Miyazakis fantastiske eventyr modtog en Oscar for bedste animationsfilm samt Guldbjørnen ved Berlins filmfestival. Filmen kan nydes af både børn og voksne. Chihiro: Thea Iven Ulstrup. Haku: Sebastian Jessen. Kamaji: Paul Hüttel. Yubaba/Zeniba: Birthe Neumann. Manuskript og instruktion: Hayao Miyazaki.

DR Ramasjang

18:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (46)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (46) Alkymisten

18:10  

Yakari III (8)
Yakari III (8)

18:25  

F for Får (13)
F for Får (13) Fårrygende animation fra Aardman

18:30  

Sofus (8)
Sofus (8) Sofus lander hos Belinda, der bor hos sin bedstemor i bjergene i Honduras. Hun leger ofte med sine to fætre. Der er nemt en af dem, der kommer til at føle sig uden for, når man er tre om én ballon. Men det er sjovest når alle er med. Om natten er det koldt og Belinda giver Sofus en farvelgave og en hue på, så han ikke skal fryse.

18:45  

Vi er Pelle og Maise - Mor (15)
Vi er Pelle og Maise - Mor (15) I dag skal Pelle og mor have en alene-dag sammen. Det er sjældent, for mor skal tit hjælpe Maise. Pelle og mor skal ud at klatre i træer. Der er langt ned, og det er ikke helt nemt, men svævebanen er rigtig sjov og Pelle kommer flot igennem banen.

18:50  

Vi er Pelle og Maise - Mor (16)
Vi er Pelle og Maise - Mor (16) Maise skal ikke i skole i dag, for hun skal på hospitalet med mor og undersøges. Det skal de tit, og mor er altid med, fordi Maise har brug for mors hjælp. Mor er god til at gøre det til en hyggelig og rar dag, og Maise får lov til at vælge en ting fra butikken på hospitalet.

18:55  

Astrid bliver storesøster (8)
Astrid bliver storesøster (8) 8:10

19:00  

Tree Fu Tom (18)
Tree Fu Tom (18)

19:25  

Zorro (12)
Zorro (12) Klokken

19:45  

Mumitroldene (10)
Mumitroldene (10) Kongerubinen

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:25  

Unge Morse IV (1:4)
Unge Morse IV (1:4) Oxford, 1967. Kriminalbetjent Endeavour Morse lider af hjertesorger, og hans eneste kur er at begrave sig i arbejdet. Der er også rigeligt at tage fat på. En computerspecialist findes druknet. Det er næppe en ulykke, mener Morse, og snart drages den unge politimand da også ind i en mareridtsagtig jagt på en seriemorder. Morse: Shaun Evans. Thursday: Roger Allam. Strange: Sean Rigby.

22:55  

Vera: Skjulte dybder
Vera: Skjulte dybder I det smukke, øde Nordøstengland må den erfarne og ligefremme kriminalinspektør Vera Stanhope opklare en gådefuld mordsag. En 15-årig dreng er blevet kvalt og placeret i et badekar bestrøet med vilde blomster. Snart findes en ung kvinde død under lignende omstændigheder. I håb om at finde frem til morderen må Vera først finde ud af, hvilken forbindelse der er mellem de to ofre. Vera Stanhope: Brenda Blethyn. Joe Ashworth: David Leon. Julie Armstrong: Gina McKee. Instruktion: Adrian Shergold.

DR2

21:10  

Temalørdag: Øf øf - menneskets bedste ven
Temalørdag: Øf øf - menneskets bedste ven Menneskets forhold til grisen er en forvirrende blanding af sentimentalitet og vold. I Kina er svinet symbol på tryghed og velstand. I Mellemøsten er det samme dyr djævelens værk. I Danmark producerer vi grise på kæmpefabrikker og spiser dem gladeligt i kilovis. Nogle bruger grises organer til organtransplantation, mens andre har svin som kæledyr og deler seng og sofa med dem.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

JERSILD om Trump
JERSILD om Trump Er Trump gal eller genial? Jens Olaf Jersild og gæster analyserer hver uge hvad der reelt foregår i toppen af amerikansk politik - intet er som før Trump.

23:35  

Debatten
Debatten

DR3

21:00  

Catch and Release
Catch and Release Gray mister sin forlovede kort før deres bryllup. Hun søger trøst hos hans venner, Sam, Dennis og Fritz. Mens Sam og Dennis gør deres bedste for at muntre op hende, er Fritz tilsyneladende ligeglad. Men da Fritz begynder at sænke paraderne, går det op for Gray, hvorfor hendes forlovede havde så høje tanker om ham. Gray: Jennifer Garner. Fritz: Timothy Olyphant. Sam: Kevin Smith. Instruktion: Susannah Grant.

22:45  

BAFTA-filmprisen 2018
BAFTA-filmprisen 2018

DR K

21:25  

Nøgle Hus Spejl
Nøgle Hus Spejl I en sen alder møder Lily kærligheden i skikkelse af den jævnaldrende svenske charmør 'Piloten'. Lily har i alt for mange år tilsidesat sig selv, for at kunne tage sig af sin syge mand, Max. Så da hun træffer den livsglade svensker, må hun give efter for hans tilnærmelser og hun overrumples af en forelskelse til stor forargelse for Lilys familie. Medvirkende: Ghita Nørby, Sven Woltter, Trine Pallesen m.fl. Manuskript: Anders August. Instruktion: Michael Noer. Fotograf: Magnus N. Jønck. Scenograf: Rie Lykke. Stills: Christian Geisnæs. Produktion: Nordisk Film i samarbejde med bl.a. DR.

23:00  

45 år
45 år Kate er ved at planlægge sin 45 års bryllupsdag. En uge inden den store dag modtager hendes mand, Geoff, et brev med en nyhed, der tydeligvis sender hans tanker tilbage i tiden. Kate fortsætter festforberedelserne, men samtidig bliver hun stadig mere bekymret over Geoffs reaktion på brevet og de efterfølgende afsløringer. Og da bryllupsdagen oprinder, er der måske ikke længere noget tilbage at fejre. Kate: Charlotte Rampling. Geoff: Tom Courtenay. Lena: Geraldine James. Instruktion: Andrew Haigh.

DR Ultra

22:05  

Udsendelsesophør - Ultra
Udsendelsesophør - Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:25  

Kriminalinspektør Banks: Uskyldige grave
Kriminalinspektør Banks: Uskyldige grave En 16-årig pige findes myrdet. Alle spor synes at føre til hendes dramalærer, og Banks og hans hold er sikre på, at de har en vandtæt sag. Men sagen kommer ikke til at forløbe helt så glat, som Alan Banks håber. Alan Banks: Stephen Tompkinson. Helen Morton: Caroline Catz. Winsome Jackman: Lorraine Burroughs. Instruktion: Mat King.

01:55  

Sirener II (4:4)
Sirener II (4:4) Viv Deerings team sætter alt ind på at få ram på Nora og Manni Attah. Men Manni har taget et gidsel, og det gør ikke ligefrem opgaven lettere.

02:40  

Store forretninger IV (9:10)
Store forretninger IV (9:10) Selfridge's kan fejre 20-årsjubilæum, og Harry har fået tilladelse til en stor parade langs Londons Oxford Street. Men midt under forberedelserne har den farverige amerikaner fået nye bekymringer. Hans seneste investering, stormagasinet Whiteley's, er ramt af en leverandørembargo. Hvis ikke det lykkes Harry at omgå den, kan det koste ham dyrt.

03:25  

Store forretninger IV (10:10)
Store forretninger IV (10:10) Jimmy har taget en desperat beslutning, og Harry er helt ude i tovene. Sladderpressen kaster sig frådende over Harry og Mae. Situationen udvikler sig, og for første gang er Selfridge's i fare for at måtte lukke.

DR2

00:35  

Detektor
Detektor - tjekker fakta og tal i den aktuelle debat og undersøger, i hvor høj grad det, magthavere, meningsdannere og medier siger, faktisk kan dokumenteres.

01:05  

Drone
Drone Droner er CIAs vigtigste våben i deres hemmelige krige i Mellemøsten. Denne internationale dokumentarfilm retter fokus på konsekvenserne af high-tech krigsførelse, og i mødet med dronepiloter og ofrene på jorden, kommer vi tæt på begge sider af den nye verden. Krigsførelsen med droner bliver hastigt udvidet, og vi er en del af et eksperiment, der er på vej til at ændre vores krige, og muligvis også vores verden.

02:05  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:25  

Pyeongchang 2018: Bobslæde, 4-mands, heat 3 & 4, direkte
Pyeongchang 2018: Bobslæde, 4-mands, heat 3 & 4, direkte

DR K

00:30  

Små hvide løgne
Små hvide løgne Hver sommer tager en gruppe venner på ferie sammen. I år er rammen dog sørgelig, for en voldsom ulykke har sendt en af vennerne på hospitalet. De andre forsøger at få det bedste ud af ferien, men snart bliver den gode stemning sat på prøve. Det bliver nemlig en ferie, hvor vennernes små hvide løgne bliver afsløret én efter én. Max: François Cluzet. Marie: Marion Cotillard. Vincent: Benoît Magimel. Instruktion: Guillaume Canet.

02:55  

Lille vinge
Lille vinge Dette er en historien om 12-årige Varpu (Linnea Skog) som hastigt er ved at gå fra barn til voksen, og om hendes mor, Siru, (Paula Vesala), som ikke vil være voksen. Varpu bor hos sin mor, og har aldrig mødt sin far. En aften får Varpu nok af sine ridevenner og sin mor. Hun stjæler en bil og kører nordpå, for at lede efter sin far, som hun ikke kender noget til - andet end hans navn. Men hendes far er ikke ligefrem som hun havde forventet. Mødet med ham forandrer noget i Varpu og Siru, og får dem til at indse hvilken rolle de spiller i hinandens liv, og i verden.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, HAARBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0224025353