Haarby
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 20. oktober 2018

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 20. oktober 2018

DR1

00:55  

Inspector Morse: Spøgelset i maskinen
Inspector Morse: Spøgelset i maskinen Morse og Lewis må i arbejdstøjet, da nogle kostbare victorianske malerier med erotiske motiver stjæles fra et stort herresæde. Det viser sig dog snart, at der er tale om andet og mere end en banal tyverisag. For malerierne er ikke det eneste, der er væk - også godsets ejer er forsvundet. Og fundet af et ilde tilredt lig i godsets kirke forvandler pludselig sagen til en mordsag. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Lady Hanbury: Patricia Hodge. Instruktion: Herbert Wise.

02:40  

Agatha Christies Den hemmelige modstander (1:3)
Agatha Christies Den hemmelige modstander (1:3) Ægteparret Tommy og Tuppence er på vej fra Paris til London med toget, da de hvivles ind i et spionmysterium. En kvinde forsvinder fra toget, men hun efterlader en notesbog, som Tuppence ikke kan dy sig for at kigge i. Året er 1952. Der er kold krig mellem Øst og Vest, og notesbogen sætter Tommy og Tuppence på sporet af en mystisk russisk lejemorder.

03:35  

Bonderøven 2016 (12)
Bonderøven 2016 (12) Efter tomatplanterne er blevet knebet, tager Frank til Middelaldercentret i Nykøbing Falster for at følge et projekt med at brænde kalk i en åben ovn, som på toppen forsegles med grangrene og ler. Hjemme på Kastaniegården har Frank god nytte af sine løbe-ællinger, de spiser nemlig sneglene i køkkenhaven. I stueetagen høvles og skrues de sidste gulvbrædder på plads, med god hjælp af Alma.

04:05  

Kender du typen 2013 (9)
Kender du typen 2013 (9) Kender Du Typen? besøger i aften en person, der elsker klassisk dansk design, har sikret kælderen mod skybrud og spiller klaver. Livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau skal forsøge at gætte, hvem der hellere vil have rugbrød med ost end croissant til morgenmad. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 30.01.13

04:45  

Skattejægerne 2013 (7)
Skattejægerne 2013 (7) Nordjyderne Mads og Jens er på skattejagt i Frederikshavn. Her falder de over noget, Mads længe har været på udkig efter. Søren Falk skal hjælpe et teater på Nørrebro med nyindretningen af deres cafe, og han har mange billige og sjove ideer. Og så har han endnu engang et skørt lampepåfund i ærmet. I Struer har Eva Hedegaard travlt med at pakke nye varer ud i butikken, så hun kan blive klar til dagens kunder. Men igen er der pladsmangel i butikken. Sendt første gang 04.04.13

05:15  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:30  

Vagn på vejen (1:10)
Vagn på vejen (1:10) En rejse i de danske landsdele. Rejsen begynder i Vendsyssel, hvor Vagn går på jagt efter "rigtige" vendelboer. Fotograf: Jørgen Palmer Christiansen. Tilrettelæggelse: Dagmar Brendstrup, Anna Seeberg og Vagn Olsen. Sendt første gang 05.06.98

06:00  

Bag Danmark med Tobias - Thy Træf
Bag Danmark med Tobias - Thy Træf Tobias tager til motorcykeltræf i Snedsted, hvor høj tolerance og uvurderlig hjælp skal hyldes. Hvert år er Carsten Kobberø nemlig nabo til op mod 5000 drønende motorcykler og deres ejere med læderveste, som mødes til Thy Træf for at brænde dæk, drikke øl og høre rockmusik. Men selvom Carsten ikke ejer en motorcykel, så har han i tyve år gladeligt stillet sine marker til rådighed for arrangementet. Uden ham kunne Thy Træf ikke lade sig gøre - og nu skal der siges tak i form af en helt særlig motorcykelkage!

06:25  

Puk og Herman stævner ud - Kerteminde (5:6)
Puk og Herman stævner ud - Kerteminde (5:6) Puk og Herman stævner videre ud over bølgen den blå og kaster ankeret i Kerteminde. Den fynske by med de fine badestrande er et populært turistmål, og Puk tager forbi campingpladsen for at hilse på de mange sommergæster. For hvad er det lige, der gør Kerteminde til et dejligt sted at holde ferie? Imens har Herman en mission. Han er træt af, at folk spiser så meget dårlig mad, når de er på ferie. Han vil lave sund fastfood sammen med Kertemindes børn - og det slutter af med et brag af en fest.

07:25  

Drømmeturen (3:6)
Drømmeturen (3:6) Polarfarer, bjergbestiger, opdagelsesrejsende - mange af os bærer på en drøm om at forlade hverdagen og drage ud for at tage en bid af et eventyr, men der kommer altid noget i vejen. Derfor har Cecilie Skog og Aleksander Gamme, der begge har fået opfyldt så mange af deres egne drømme, sat sig det mål, at de vil hjælpe andre med at få realiseret deres. Colin og børnene Marina, 15, og Christian, 12, skal på vildmarkstur, hvor de bl.a. skal ud at padle. Colin føler sig ikke tryg ved at tage børnene med alene, så han får hjælp af Cecilie og Aleksander. Nordvision fra Norge.

08:25  

De britiske antikskatte (9:25)
De britiske antikskatte (9:25) Eksperter i antikviteter rejser rundt til forskellige steder i Storbritannien for at vurdere de skatte, som lokale briter ligger inde med. Kom med på en tur gennem Storbritanniens byer, hvor historiske bygninger danner ramme om overraskende vurderinger.

DR2

01:35  

Soundbreaking - Rytmesporet
Soundbreaking - Rytmesporet Hvis vokalsporet er en sangs hjerte, så er rytmen melodiens krop. Det er rytmen, der går i mellemgulvet på os og betyder, at vi ikke kan stå stille. Men også her er der foregået en kolossal udvikling fra trommer og bas til rytmeboks og elektronik.

02:25  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:35  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:15  

Lean on Me
Lean on Me I 1967 blev den unge lærer Joe Clark forflyttet fra en velfungerende high school i New Jersey efter uoverensstemmelser med ledelsen. Tyve år efter vender Clark tilbage som rektor. I mellemtiden er skolen sunket ned i et morads af narkomisbrug og bandekriminalitet, og Clark må starte fra en ende af med at rette op på skolens ry og få eleverne på ret køl. Joe Clark: Morgan Freeman. Ms. Levias: Beverly Todd. Dr. Napier: Robert Guillaume. Instruktion: John G. Avildsen.

03:00  

Ultimate Rush IV (10)
Ultimate Rush IV (10) Kig med og få svaret på, hvad der får nogle ekstremsportsudøvere til at sætte livet på spil for deres sport.

03:25  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

DR K

00:30  

Joe
Joe Joe har en kriminel fortid og et heftigt temperament. Han gør sit bedste for at holde sig i skindet og undgå problemer - indtil han møder den 15-årige Gary. Gary kæmper for at forsørge sin ludfattige familie og beskytte sin mor og søster, når hans ondskabsfulde, fordrukne far går amok. Joe tager Gary under sine vinger, selv om han ved, at det kan koste ham - og andre - dyrt, hvis han tvinges til at lade næverne tale. Joe: Nicolas Cage. Gary: Tye Sheridan. Wade: Gary Poulter. Instruktion: David Gordon Green.

02:20  

Mexico's Most Wanted
Mexico's Most Wanted Alfredo Ríos Galeana er den travleste bankrøver i Mexico. Om aftenen giver Alfredo den som maskeret mariachimusiker. I dagtimerne udfører han det ene bankkup efter det andet. Og snart er Alfredo Mexicos mest eftersøgte forbryder. Alfredo: Tenoch Huerta. Zárate: Marco Pérez. Sonia: Paola Nuñez. Instruktion: J.M. Cravioto.

04:00  

Martin Luther King versus Malcolm X
Martin Luther King versus Malcolm X Mere end fyrre år efter deres død er Martin Luther King og Malcolm X stadig nogle af verdens mest kendte politiske aktivister. Den ene blev symbol på den amerikanske Borgerrettighedsbevægelse, mens den anden blev ophøjet til et ikon i Afrika, hvor statlsledere stod i kø for at modtage ham. De legemliggjorde to meget forskellige drømme og utopier for USA og to diametralt modsattte politiske strategier for at nå målet.

04:55  

Nelson Mandela versus Frederik de Klerk
Nelson Mandela versus Frederik de Klerk Ville Nelson Mandela og Frederik de Klerk have gået over i historien uden hinanden? Deres skæbner var tæt sammenvævet. Sydafrikas første sorte præsident og apartheid-regimets sidste leder stod på hver sin side i en kamp, der kostede mere end 14.000 døde. Men intet havde forandret sig i Sydafrika, hvis ikke de Klerk havde løsladt Mandela i 1990, og tiden efter havde sandsynligvis været meget mere blodig, hvis Mandela ikke havde ført forsoningens politik.

05:50  

Dagens sang: Det er i dag et vejr
Dagens sang: Det er i dag et vejr - sunget af et af DRs kor.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Den danske sang er en ung blond pige
Dagens sang: Den danske sang er en ung blond pige - sunget af et af DRs kor.

08:30  

Gudstjeneste fra Brahetrolleborg kirke ved Fåborg
Gudstjeneste fra Brahetrolleborg kirke ved Fåborg 20. se Trinitatis fra Brahetrolleborg kirke ved Fåborg. 'Det lysner over agres felt' klinger gennem det store kirkerum, spillet af kirkens organist Ian Heilmann på klaver og Rasmus Fribo på saxofon som gudstjenestens præludium. Sognepræst Ole Buhl Nielsen er liturg og prædikant. I gudstjenesten synges salmerne Dybt hælder året i sin gang (DDS 732), Min mund og mit hjerte (DDS 396), Himlene, Herre, fortælle din ære (DDS 392), og Kærlighed er lysets kilde (DDS 696). Brahetrolleborg kirke ved Faaborg blev bygget som kloster af cisterciensermunke i 1200-tallet og er i dag en del af Brahetrolleborg slot. Her bor slægten Reventlow, og godsejer Catharina Reventlow-Mourier fortæller sammen med sognepræst Ole Buhl Nielsen om historiens tydelige gang på stedet.

DR Ultra

00:15  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

02:15  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

04:15  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

06:01  

Zorro (13)
Zorro (13) Tornadoen

06:15  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:25  

Dybet (9)
Dybet (9)

06:45  

Dybet (10)
Dybet (10)

07:05  

Junglebanden
Junglebanden

07:15  

Junglebanden
Junglebanden

07:25  

Thunderbirds (19)
Thunderbirds (19) Udsugning

07:50  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:00  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:10  

Adventure Time 6 - Grublerier i grams
Adventure Time 6 - Grublerier i grams

08:35  

Adventure Time 6 - Trolddoms ulidelige lethed
Adventure Time 6 - Trolddoms ulidelige lethed

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den fortryllede karrusel (7)
Den fortryllede karrusel (7) Sørøverskatten

05:15  

Babar (7)
Babar (7) Abe-idolet

05:35  

Motor Mille og Børnebanden (4)
Motor Mille og Børnebanden (4) Den Sure Mand på campingpladsen har taget alle børnenes badedyr og låst dem inde i sin campingvogn. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få badedyrene tilbage.

06:05  

Chuggington (19)
Chuggington (19)

06:15  

Morten Skildpadde II (16)
Morten Skildpadde II (16) Overnatning uden søvn + Landmanden Morten

06:40  

Sovedyr på eventyr II (8) - Den klodsede enhjørning
Sovedyr på eventyr II (8) - Den klodsede enhjørning Rosa besøger Lærke og hendes sovedyr Enhjørning E , der har et magisk horn og elsker at gøre gode gerninger. I eventyret bliver Enhjørning E til en god-gerning-fe, der redder en smuk prins, som sidder fast i et træ. Prinsen inviterer hende til fest på sit slot. Problemet er bare, at Enhjørning E er klodset. Hendes horn sidder tit fast i grene, så hun falder. Hun bliver nervøs for om hun også vil falde til festen hos Den Smukke Prins. Så da den snedige spåkone Krakrakrella tilbyder at overtage det magiske horn mens Enhjørning E er til fest, så kommer Enhjørning E til at hjælpe Krakrakrella med en grim plan.

07:05  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven Statuen af prinsen

07:15  

Vitello - får en klam kæreste (8)
Vitello - får en klam kæreste (8) Vitello leger ikke med tøser, og hende der er flyttet ind i nummer 27 og hedder Kamma er helt klart en tøs. En tøs der siger hun har en skør hamster. Og Vitello har aldrig set en skør hamster...

07:20  

Astrid - Astrid er storesøster (6)
Astrid - Astrid er storesøster (6) Astrid passer kanin Astrid er ret stor. Så stor at hun er storesøster til Adrian. Astrids ven Ole har overnattet, og nu skal de passe Astrids kanin. Lillebror Adrian vil også være med til at passe kaninen, men det går ikke helt som tænkt

07:30  

Der Var Engang En Dreng
Der Var Engang En Dreng Kalle bor sammen med sin far Palle og sin mor Trille på en farverig villavej. Så får han en lillesøster, Lille, der har to hudlapper på ryggen. Men Kalle finder hurtigt ud af, at det er mere end bare hudlapper, hans lillesøster kan nemlig flyve!

08:45  

Oda Omvendt (6)
Oda Omvendt (6) Kirsten laver mad Kirsten har selv smurt sin madpakke. Men risengrød med Nutella og ristede løg er ikke sagen set med Balders øjne. På Sort Stue må man kun have rugbrødsmadder med. Kirstens mor føler sig skidt tilpas, fordi Balder i løbet af natten har stjålet hendes - og alle de andre forældres - fantasi. Hvad mon der sker, når Oda Omvendt zapper nogen, der slet ingen fantasi har?

 
DR1

09:23  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

09:25  

Landsbyhospitalet (80)
Landsbyhospitalet (80) En ny sygeplejerskestuderende ankommer til hospitalet. Samtidig falder Lizzie for en motorcykelakrobat, som er overbevist om, at det er hans skæbne at leve stærkt og dø ung.

10:10  

Landsbyhospitalet (81)
Landsbyhospitalet (81) Dr. Ormerods fremtid står på spil, da en sorgramt familie kommer med anklager mod ham. Mens Faye får kureret sin skræk for nåle, da Jack får brug for en vaccination mod stivkrampe.

10:55  

En ny begyndelse (12)
En ny begyndelse (12) George har friet til Sarah - og Sarah siger ja. Men Elizabeth billiger ikke deres beslutning, og hun rotter sig sammen med Regina for at spænde ben for parrets forhold. Samtidig beslutter James at opsøge en psykiater i håb om at blive kureret for sin homoseksualitet.

11:40  

Naturens vidundere (2:3)
Naturens vidundere (2:3) Der findes en række enestående steder på Jorden, vi kalder naturvidundere. De er ugæstfri og særdeles udfordrende at bo i nærheden af. Det her er historien om mennesker, der har vovet at bosætte sig ved nogle af klodens mest ekstreme naturvidundere, nemlig Zambezifloden og Amazonfloden.

DR2

09:00  

Tidens tegn
Tidens tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

09:45  

Dronerne kommer
Dronerne kommer Droner er på kort tid blevet ekstremt populære, og udviklingen går stærkt. I Japan bruger man droner i landbruget til at sprøjte markerne. Nogle politikredse udnytter dronernes overblik fra luften til at finde forsvunde personer, og netbutikken Amazon planlægger at aflevere varer med droner. Men dokumentaren rejser også spørgsmål omkring privatliv og sikkerhed ved brugen af droner.

10:35  

Dit hjem under lup - invaderet af kryb
Dit hjem under lup - invaderet af kryb Insektforskeren George McGavin sætter et både usædvanligt og underholdende eksperiment op ved at fylde et hus med tusindvis af dyr, som vi normalt kalder 'skadedyr'. Forsøget giver indsigt i de økosystemer, der eksisterer lige under vores næser, især hvis man lader dyrene passe sig selv. "Man behøver ikke rejse til Afrika for at finde et fascinerende dyreliv. Det kan man finde i sit eget køkken', siger George og fylder huset med alt fra væggelus og biller til edderkopper, mus og kakerlakker.

11:20  

Sex, løgn og pakistansk jura
Sex, løgn og pakistansk jura Kainat Soomro har besluttet sig for at føre sin voldtægtsag gennem Pakistans dybt mangelfulde retssystem i håb om at retfærdighed. Den 13-årige Kainat har anklaget fire mænd for massevoldtægt. Kort efter beordrede landsbyens ældste hende dræbt. Vi følger Kainat og de fire anklagede voldtægtsforbrydere gennem fire år. I modsætning til mange piger i hendes situation har Kainat sin families støtte.

DR3
DR K

09:20  

aHA!
aHA! Mød Regner Grasten, Michael Hardinger, Puk Elgård og Kirsten Siggaard i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukom- melse fra året 1985. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen.

10:00  

Hund og hund imellem
Hund og hund imellem Vov'et quiz med Poul Thomsen. Kamphanerne er den flatcoatede retriever Skipper fra Ribe imod "løvehunden" Balue fra Karlslunde. Hundefamilierne dyster på spørgsmål i studiet, hvor Elin Reimer er dommer, og Monrad og Rislund kommer med deres venlige og elskværdige kommentarer, når de følger hundenes anstrengelser på agilitybanen. Sendt første gang 1995

10:25  

Hatten i skyggen (3:8)
Hatten i skyggen (3:8) - en improviseret komedie om livet i et lille fængsel med HATTEN RUNDT-holdet. Hvorfor bruger TV-silden Misse så mange fremmedord? Hvordan lyder Luffes sang om fiskefilet? Og hvad går psykologens terapi ud på? Sendt første gang 2002

10:55  

Hatten i skyggen (4:8)
Hatten i skyggen (4:8) Skuespillerne fra "Hatten Rundt" i en helt ny form for improvisations-teater, hvor det eneste, der ligger helt fast er, at det foregår i et fængsel - Nørre Omme Statsfængsel. Gunner Frøberg styrer det hele fra sin plads bag tilskuerrækkerne. Fjerde afsnit: Hvad laver Gøgler i Misses morgen-TV? Hvorfor vil Jytte have fodmassage? Og er mafiabossen Ramboni blevet vanvittig? Sendt første gang 2002

11:25  

Den gode, den onde og den Virk'li sjove
Den gode, den onde og den Virk'li sjove Den gode, den onde og den virk'li sjove med Ditte Gråbøl, Niels Olsen, Kurt Ravn, Peter Schrøder og Michelle Bjørn-Andersen. Sendt første gang 1991.

DR Ultra

09:00  

Disney sjov
Disney sjov

10:00  

Ozzy
Ozzy Hunden Ozzys familie skal rejse til Japan, og de kan ikke få lov til at tage Ozzy med. Faderen i familien finder derfor det lækre spa-hotel for hunde, Blue Creek, hvor Ozzy skal forkæles, indtil familien kommer tilbage. På facaden ser Blue Creek perfekt ud - men så snart Ozzys ejere efterlader ham, ændrer stedet og de ansatte karakter. Det viser sig nemlig, at Blue Creek i virkeligheden er et fængsel for hunde, som bliver drevet af en flok bidske rottweilere. Ozzy ønsker naturligvis at undslippe det forfærdelige sted og finder hurtigt hjælp til at planlægge sin flugt sammen med sine nye venner Chester, Fronky og Doc.

11:25  

Klassen - Martines bryllup - del 2 (178)
Klassen - Martines bryllup - del 2 (178) Martine bliver truet med at blive smidt ud af det Sorte Squad, hvis hun ikke gifter sig med Tobias til skolebrylluppet. Men Tobias kan mærke, at der er noge galt og har ikke lyst til at gifte sig med hende. Derfor bliver Martine desperat. For hun vil gøre ALT for beholde sin plads i squaddet. Også selvom det betyder, at hun kommer til at såre Tobias. Derfor må hun udtænke sig en risikabel plan.

11:35  

Klassen - Mobbet på Youtube (179)
Klassen - Mobbet på Youtube (179) Bertram og Signe skal skaffe nye gæster til deres talkshow på Youtube. Sif og tvillingerne melder sig, og skal hver især udtale sig om dagens emne, som er mobning. Men da de først folder sig ud, eskalerer talkshowet helt og aldeles. Og i stedet for at tale om bekæmpelsen af mobning, udvikler showet sig til live mobning med hele klassen som publikum.

11:45  

Klassen - En plads i rekordbogen (180)
Klassen - En plads i rekordbogen (180) Klassen har aktivitetsdag på skolen, hvor de skal forsøge at slå rekorder fra Børnenes Rekordbog. Aida og Josefine har sat sig for at arbejde sammen for at lave den ultimative rekord. Men det er ikke helt nemt, når man ikke kan finde ud af at samarbejde. Og så tager deres oprindelige plan pludselig en drejning.

11:55  

Klassen - Er du adopteret? (181)
Klassen - Er du adopteret? (181) Rygtet har spredt sig i klassen om, at Clara er adopteret. Og da Clara finder ud af, at Martine måske er en af dem, der har sat rygtet i gang, truer hun med at afsløre Martines hemmelighed for resten af klassen. Og så får Martine pludselig travlt med at lade alle kende til Claras hemmelighed om adoptionsforældrene. Pigerne må dog indse, at rygter og sladder skaber mere skade end gavn.

DR Ramasjang

09:00  

Kasper og Sofie (6)
Kasper og Sofie (6) Kasper og Sofie på fisketur

09:10  

Kasper og Sofie (7)
Kasper og Sofie (7) Kasper og Sofie holder brandøvelse

09:25  

Pax' jordiske eventyr II (1:10)
Pax' jordiske eventyr II (1:10) Ombord på Pax' rumskib er Den sure dame sporløst forsvundet. Maden forsvinder også hurtigt, og Pax bliver tvunget til at begive sig ud på dame-jagt. Desuden møder Pax sit livs kærlighed.

09:40  

Pax' jordiske eventyr II (2:10)
Pax' jordiske eventyr II (2:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den enestående chokoladefontæne på den ejendommelige planet Jorden. I stormagasinet opstår der kaos på rulletrappen, i bageriet og i legelandet.

09:55  

Alfons Åberg (1)
Alfons Åberg (1) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Alfons bor alene sammen med sin far. Alfons er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 års drengs hverdag og de tanker Alfons gør sig om sin omverden.

10:10  

Flaskepost fra Stillehavet (6)
Flaskepost fra Stillehavet (6)

10:20  

Sprinter Galore II - Cykel (9)
Sprinter Galore II - Cykel (9) Det kan godt være lidt kedeligt, synes Sprinter, når man aldrig må komme ud, så da Magnus tager på tur med sine forældre, forbarmer Viola sig over Sprinter og går med til at lære ham at cykle. Det viser sig dog at være sværere end som så - særligt når det går ned ad bakke, og der pludselig er en stor gren i vejen ...

10:35  

Kanonkongen Freja (3:8)
Kanonkongen Freja (3:8) Kanonkongen Freja afsnit 3. Asger skal til karatekamp og skal bruge hjælp til at komme derhen. Freja vil vildt gerne med til kamp, og med lidt møje og besvær får de overtalt far til at køre dem i ladcyklen. Asger er helt sikker på sejr, og han kommer til at blære sig lidt overfor sin første modstander, der både er større og nok også lidt bedre til karate end Asger er. Han kommer også til at vædde om, at han vinder. Og det er et væddemål, der involverer Freja. Far må på banen og han viser de to, hvordan man vinder en slåskamp. Der er bare det at far ikke kan karate og kampen udvikler sig slet ikke som planlagt. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

10:55  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:40  

Op og Hop II (9)
Op og Hop II (9) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Rasmus, der laver rumgymnastik.

11:50  

Ramasjang Mysteriet (7)
Ramasjang Mysteriet (7) Hvor er Georgs badekar? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium. www.dr.dk/ramasjang

DR1

12:30  

Dyrenes verden (3:6)
Dyrenes verden (3:6) Alle dyr kæmper for livet, fra det sekund de bliver født. De slås for deres familie og mod deres fjender, og de kæmper for at finde sikkerhed i et barskt og foranderligt miljø. Dyrene er nu blevet accepteret som voksne, men det fører blot nye problemer med sig; for hvor skal de bo? Kampen for at finde et sted og forsvare det imod venner, fjender og den uforudsigelige natur er intens og ikke helt ufarlig.

13:20  

Sygeplejerskerne II (5:10)
Sygeplejerskerne II (5:10) Sygeplejerskerne Iris, Carina, Julia og Malin arbejder på akutmodtagelsen på et sygehus i Stockholm, hvor de kæmper for at redde liv med sammen resten af personalet. Det er dog ikke altid helt nemt, når grænsen mellem arbejde og privatliv flyder sammen.

14:00  

Sygeplejerskerne II (6:10)
Sygeplejerskerne II (6:10) Sygeplejerskerne Iris, Carina, Julia og Malin arbejder på akutmodtagelsen på et sygehus i Stockholm, hvor de kæmper for at redde liv med sammen resten af personalet. Det er dog ikke altid helt nemt, når grænsen mellem arbejde og privatliv flyder sammen.

14:45  

Gift ved første blik V (7)
Gift ved første blik V (7) Parrene nærmer sig de sidste uger af eksperimentet hvor de skal leve som mand og kone. De begynder for alvor at lære hinandens bagage og tidligere mønstre at kende, samtidig med at beslutningen om hvorvidt de skal forblive gift eller lade sig skille nærmer sig.

DR2

12:15  

Koko - den talende gorilla
Koko - den talende gorilla Med sine egne ord er Koko en glad gorilla. Hun fortæller, at hun elsker kattekillinger og kan lide at lege, sove og spise. Nogle ting gør hende ked af det, andre rasende. Penny Patterson og Koko har kendt hinanden i 40 år, og det er hende, der har lært Koko at tale ved hjælp af tegnsprog.

13:20  

Helvedes helte (3:6)
Helvedes helte (3:6) Denne reportageserie følger 6 helt forskellige danskere der er rejst ud til nogle af verdens farligste steder for at gøre en forskel. Krigsfotografen Jan Grarup er rejst til Den Centralafrikanske Republik, og havner midt I en krydsild I kampen for at dokumentere de rædsler der splitter landet. Anja Lovén kæmper I Nigeria for at oplyse befolkningen om heksebørn, men bliver omringet at vrede landsbyboere, da hun vil redde en dreng, der er beskyldt for at være heks.

13:50  

Virkelighedens Arvinger: Sun-Air
Virkelighedens Arvinger: Sun-Air Dansk reportage fra 2015 Virkelighedens Arvinger giver et sjældent indblik bag kulisserne, når erhvervsmatadorer som Karsten Ree og Flügger, skal lade familiefirmaet gå i arv. Hvordan vil de fordele formuen og firmaet blandt deres børn , hvem skal arve, og hvem bliver valgt fra? Og hvordan giver man slip og lader den næste generation komme til? Sendt første gang 9.3.2015

14:20  

Milliardæren fra Tiger-butikken
Milliardæren fra Tiger-butikken Grundlæggeren af Tiger-kæden Lennart Lajboschitz begyndte med at sælge brugte paraplyer til 15 kroner stykket. I 1995 åbner han sin første butik, som siden har gjort ham til milliardær og sikret ham en plads som nr. 62 på listen over de rigeste danskere. I denne programserie går vi tæt på danske iværksættere og undersøger, hvorfor netop de er lykkedes med at skabe succesfulde virksomheder og tjener millioner af kroner trods skepsis og modstand fra omverdenen. Sendt første gang 06.10.2015

14:50  

Indefra med Anders Agger - Indre Missions Ungdom
Indefra med Anders Agger - Indre Missions Ungdom Anders Agger tager til Aars i Himmerland for at besøge Indre Missions Ungdom. Her tror de unge højlydt, og de lovsynger ekstatisk i missionshuset. Samtidig med at de forsøger at nuancere deres forhold til vielser af homoseksuelle og kvindelige præster. Tro er ikke noget, de gradbøjer. Og her er kærligheden til Gud størst. Altid.

DR3
DR K

12:05  

24 timer vi aldrig glemmer - ulykken i Seest (11:13)
24 timer vi aldrig glemmer - ulykken i Seest (11:13) Der er dage vi aldrig glemmer. Dage hvor små fejl bliver til store ulykker. Dage hvor ens hjem eller ens kære forsvinder. En af de dage er 3. november 2004. Den dag et ordentligt brag lød i Seest. En enkelt pakke med nytårsfyrværkeri udløste den dag en brand, som udviklede sig til et inferno af eksplosioner og brande. En brandmand mistede livet. 12 virksomheder blev jævnet med jorden, 355 blev skadet og 75 af dem blev fuldstændig ødelagt. Forsikringsoplysningen mener, at der blev ødelagt for 750 mill. kroner den dag i Seest. Tilrettelæggelse: Jakob Heick. Sendt første gang 06.12.09

12:55  

24 timer vi aldrig glemmer - Mordet på Makrellen (13:13)
24 timer vi aldrig glemmer - Mordet på Makrellen (13:13) Fredag 25. maj 1984 kl. 10:25 sætter 'Makrellen', der er præsident for rockerklubben Bullshit, sig ind i sit folkevognsrugbrød på Amager. Sekunder senere er han død, mejet ned af en maskeret drabsmand med et maskingevær. Mordet baner vej for rivalerne Hells Angels' totale herredømme over den danske rockerverden. I 24 timer vi aldrig glemmer, fortæller blandt andre politiet og journalist Barbara Gram om den dag, der bliver begyndelsen til enden i 1980ernes danske rockerkrig. Tilrettelæggelse: Janus Køster-Rasmussen. Sendt første gang 20.12.09

13:45  

På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (5:6)
På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (5:6) Hendes historie er en ægte askepotfortælling om den smukke prinsesse der blev gift med den fattige prins og vandt det halve kongerige. På sin rejse i sporet på denne smukke og dannede dronning Louise støder Liv Thomsen på en anden og langt mere kontroversiel Louise: Louise Rasmussen, kendt som grevinde Danner, gift med Frederik den 7. De to Louise'r kunne ikke fordrage hinanden. Deres uvenskab handlede om kongelighed, klassekamp og kvindebilleder. Og er en del af en større fortælling om 1800 tallet, hvor Danmark gennemlever en forrygende udvikling fra enevælde til demokrati. Fra guldalder til klunketid. Sendt første gang 01.02.12

14:25  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (7:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (7:12) Om den lange fredsperiode efter 1720, da Danmark fik ro til at opbygge en rig oversøisk handel. Men titlen hentyder også til, at Danmark uden orlogsflåde var dømt til at miste Norge. Sendt første gang i 1982.

DR Ultra

12:05  

Klassen - Slikker på toiletbræt (182)
Klassen - Slikker på toiletbræt (182) Caroline keder sig, og melder sig ind i Tobias, Bertram og Mikkels jackass gruppe "SLIK-LOL". Her udfordrer de hinanden til at slikke på ting. Til at starte med er der rigtig sjovt, men pludselig skal Caroline vælge imellem en rigtig ulækker udfordring eller at blive til grin på hele skolen.

12:20  

Klassen - Smidt ud af gruppen (183)
Klassen - Smidt ud af gruppen (183) Mikkel Bertram og Tobias har en gamerklub efter skole. Mikkel er vildt glad for gruppen fordi han er den bedste og fordi at gamerklubben kan han blive ved med at have, selvom han snart skal skifte skole. Men pludselig opdager Mikkel at deres fælles-snapchat-gruppe, er blevet slettet, og at der er blevet lavet en ny...uden ham. Men hvorfor må han ikke være med? Hvorfor lukker de ham ude uden at sige noget? Er det fordi de andre er sure på ham over at han skal skifte skole?

12:30  

Klassen - Ny pige i squad'et - del 1 (184)
Klassen - Ny pige i squad'et - del 1 (184) Esther har fået menstruation og søger hjælp hos de store piger. Det får tvillingesøsteren Agnes til at føle sig overset, og derfor søger hun selskab hos det Sorte Squad. Men squaddet har skumle planer. De har nemlig lagt mærke til, at Esther ikke bader efter gymnastik og sætter sig for at give hende en ubehagelig lærestreg. En lærestreg der sætter Agnes i en slem situation overfor sin tvillingesøster.

12:40  

Klassen - Ny pige i squad'et - del 2 (185)
Klassen - Ny pige i squad'et - del 2 (185) Esther er sur på tvillingesøsteren Agnes efter deres turbulens med det Sorte Squad. Faktisk så sur, at hun aldrig vil tale med Agnes igen. Men så kommer de store piger Agnes til undsætning og udtænker en genial plan, der skal sætte det Sorte Squad godt og grundigt på plads. Og hvis det lykkes, kan Agnes måske vinde sin tvillingesøsters venskab tilbage.

12:50  

Klassen - Bertrams musikvideo (186)
Klassen - Bertrams musikvideo (186) Bertram er blevet smidt uden for døren og beslutter sig for at bruge ventetiden på at lave en musikvideo sammen med Sif. Ved et uheld kommer de til at filme skolens store drenge, der står og maler graffiti. Det skulle de aldrig have gjort! For pludselig er de store drenge meget opsatte på at få fat i Bertram, så de kan stoppe ham inden, han offentliggør musikvideoen og dermed afslører dem.

13:00  

Klassen - Forelsket på chatten (187)
Klassen - Forelsket på chatten (187) Tobias er glad for at læse på den blog, der hedder "Pigen og Katten". Og så er han faktisk også begyndt at blive lidt forelsket i den pige, der står bag bloggen. Problemet er bare, at han ikke ved hvem, hun er. Bertram frygter, at det er en voksen mand, der udgiver sig for at være pigen med katten, så Tobias forsøger ivrigt at få opklaret mysteriet. Det kan jo også vise sig at være hans drømmepige.

13:15  

Klassen - Er han vild med mig? (188)
Klassen - Er han vild med mig? (188) Josefine er vild med Frederik, men hun kan ikke finde ud af, om han også er vild med hende. Derfor spørger hun Mathilde til råds for at blive klogere. Men Mathilde er mere opsat på at få sat Josefine op med en af de ældre drenge, og så bliver det først rigtig forvirrende for Josefine. For skal hun satse på Frederik eller starte helt på en frisk med en af de ældre drenge?

13:25  

Klassen - Dronning af Klassen (189)
Klassen - Dronning af Klassen (189) Der skal findes en ny dronning af klassen, men Caroline og Signe har fået lige mange stemmer. Derfor har klassen resten af dagen til at stemme på hvem af de to, der har fortjent kronen. Pigerne bliver enige om ikke påvirke folk til at stemme på dem - de er jo trods alt veninder. Men pludselig tyder det på, at Signe ikke har overholdt aftalen, og Caroline beslutter sig for at gå til modangreb.

13:35  

Klassen - Kendt fra TV (190)
Klassen - Kendt fra TV (190) Da et TV hold kommer til skolen for at lave et nyhedsindslag, øjner Bertram straks muligheden for at blive kendt. Derfor gør han alt for at blive valgt til TV indslaget, og det lykkes selvfølgelig. Men hans stædighed giver bagslag, for ved et uheld får han pludselig udleveret de andre fra klassen i TV indslaget. Og der er altså ikke meget ved at være kendt, hvis dem fra klassen ikke kan lide én.

13:45  

Klassen - Frederik og Josefine - del 1 (191)
Klassen - Frederik og Josefine - del 1 (191) Martine er træt af at se Josefine og Frederik være vilde med hinanden uden at gøre noget ved det. Derfor beslutter hun sig for at bringe de to turtelduer sammen en gang for alle. Men både Josefine og Frederik er skeptiske overfor hende, og derfor må Martine tage en drastisk plan i brug. En plan der involverer at låse Josefine og Frederik inde på skolen.

14:00  

Klassen - Frederik og Josefine - del 2 (192)
Klassen - Frederik og Josefine - del 2 (192) Josefine og Frederik er fortsat låst inde på skolen efter, at Martines plan om at bringe dem sammen er gået en smule galt. Men har det mon lykkedes hende alligevel at bringe sammen? Eller er de blevet uvenner efter at have brugt en helt nat sammen i skolens hal.

14:10  

The Next Step III (26)
The Next Step III (26) En verden til forskel

14:30  

The Next Step III (27)
The Next Step III (27) Blind

14:55  

The Next Step III (28)
The Next Step III (28) Drej, drej, drej

DR Ramasjang

12:20  

Heino fikser alt - Sangen (13)
Heino fikser alt - Sangen (13) Anna's storesøster skal konfirmeres, og Anna vil gerne lave en sang til hende. Derfor har hun ringet til Heino, så han kan hjælpe hende, og som det jo er med en god sang, ender Heino med at blive helt rørt.

12:30  

Heino fikser alt - Døren (14)
Heino fikser alt - Døren (14) Døren til Sandra's værelse binder rigtig meget, og derfor har hun ringet til Heino. Heino kan godt forstå problemet men finder en noget anderledes løsning.

12:40  

Monster Buster
Monster Buster Nu er det MonsterBuster-tid! Med leg, sjov og grin hjælper de tre seje og søde MonsterBustere børn af med fantasimonstre, der gemmer sig under senge og i drømme. Emilia er rigtigt træt af et dumt mumie-fantasimonster, der gemmer sig ude på gangen. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

12:55  

Rosa fra Rouladegade III (8)
Rosa fra Rouladegade III (8) På armene af Aras far er der vildt mange tatoveringer. Og det passer måske meget godt til ham, for han er glad for at male og lave graffiti, og en gang imellem er Ara også med. Men Aras far og mor er skilt, så det er kun nogle gange, Ara bor hos sin far, og resten af tiden savner hun ham. Derfor vil hun gerne bage en kage til ham i Rosas kagehus. Sammen forklæder Rosa og Ara sig og udspionerer ham for at finde ud af, hvordan kagen skal se ud, og hvad den skal smage af.

13:25  

Tree Fu Tom (13)
Tree Fu Tom (13)

13:45  

Tree Fu Tom (14)
Tree Fu Tom (14)

14:10  

Motor Mille og Børnebanden (4)
Motor Mille og Børnebanden (4) Den Sure Mand på campingpladsen har taget alle børnenes badedyr og låst dem inde i sin campingvogn. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få badedyrene tilbage.

14:35  

Morten Skildpadde: En rejse under havet
Morten Skildpadde: En rejse under havet

DR1

15:25  

Gift ved første blik V (8)
Gift ved første blik V (8) Parrene har nu kendt hinanden i fem intense uger og har på rekordtid gennemlevet mere end de fleste par oplever på flere år. Der har været op- og nedture og både deres tålmodighed og følelser er blevet sat på prøve. Spørgsmålet er om der er opstået kærlighed undervejs? De skal nu tage den store beslutning om de vil forblive gift eller ej. Eksperimentet er slut - men slutter ægteskabet også her?

16:10  

LIVE - finalen
LIVE - finalen I aften er det finaletid. Der er lagt op til en festlig men også nervepirrende aften. De to coaches Sanne Salomonsen og Lina Rafn har nu to artister tilbage på hver sit hold og nu er det udelukkende op til seerne at afgøre, hvem der skal stå som vinder af LIVE 2018. De to coaches har ikke længere indflydelse på slagets gang, men LIVE's faste musikekspert, Pelle Peter Jensen, vil igen være klar med de skarpe og de kritiske kommentarer. Her i første afdeling afgøres det, hvilke to artister, der skal stå overfor hinanden i den allersidste og afgørende dyst.

17:10  

LIVE - afgørelsen
LIVE - afgørelsen Festen og overraskelserne fortsætter i LIVE afgørelsen - og det gør spændingen også. Hver coach har nu kun én artist tilbage - de skal nu på scenen endnu en gang og den, der får flest point af seerne, står som vinder af LIVE 2018.

17:30  

Den store bagedyst (3:9)
Den store bagedyst (3:9) De ni deltagere får i aften chancen for at vise, at de kan bage kager, der er snygga og jättebra. Temaet er nemlig Sverige, så bageteltet flyder med multebær, blåbær og sågar gedeost. Deltagerne skal levere knäckebröd med et perfekt knæk og udfolde sig kreativt med en svensk temakage. De disker op med alt fra en kanoformet kage til en kage med nittehalsbånd og dragetatovering, der hylder Lisbeth Salander. Og så er opskriften i den hemmelige udfordring selvfølgelig på svensk!

DR2

15:35  

Temalørdag: Bryster, baller og blufærdighed
Temalørdag: Bryster, baller og blufærdighed Dansk reportage fra 2016 Når man er nøgen er man glad. Komikeren Torben Chris slår i dette program et slag for alle, der elsker at være nøgne. Han går i arkiverne og ser, hvordan vi havde det med at være nøgne i gamle dage og han besøger de danske naturister. Men der bliver også plads til kristendemokraterne, der helt vil forbyde det nøgne look på stranden og så er han på besøg hos en kvinde der elsker at fotografere nøgne kvinder i naturen. Advarsel: Hvis man ikke kan lide at se nøgne kroppe - skal du ikke se med! Sendt første gang 26.03.2016

16:30  

Temalørdag: Jan Gintberg i det krænkede Danmark
Temalørdag: Jan Gintberg i det krænkede Danmark Kvinder hører til i køkkenet. Bøsser bløder lyserødt. Negere ligner aber. Og handicappede skal bare hænges ud som de spassere de er. Er du krænket nu? Eller kan intet røre dig? Jan Gintberg undersøger i en ny temalørdag, hvordan krænkelseskulturen ser ud i Danmark? Hver eneste uge rammer nye historier, hvor nogle føler sig krænkede over et eller andet, i medierne. Men samtidig er "krænkelseskultur" et af 10'ernes helt store buzzwords. Og det bliver smidt rundt i en ofte ophedet debat, når det skal afgøres om nogen har opført sig ufølsomt og der faktisk er en grund til at blive krænket? Eller om nogen bare skal slappe meget mere af? Hvorfor bliver vi krænket? Hvem krænker? Hvordan definerer man, hvor grænsen går? Og hvad må man rent juridisk? Se med, og se om du selv bliver krænket på egne eller andres vegne!

17:30  

Temalørdag: Satiren der rystede Erdogan
Temalørdag: Satiren der rystede Erdogan Dansk dokumentarserie fra 2016 Jan Böhmermann trak overskrifter i det meste af verden efter han i foråret 2016 kaldte Tyrkiets præsident for pædofil og en "gedeknepper". Vi er med til redaktionsmøde, generalprøve og optagelse af det omdiskuterede satireprogram og hører redaktionens tanker om satires rolle i samfundet. Vi møder også tyrkiske og tyske journalister, der mener at Böhmermanns satire er langt over stregen. Hvordan skabes de nyheder, som former vores verdensbillede? Hvem sætter dagsordenen og hvordan er nyheder præget af de enkelte mennesker, der fortæller dem? DR2 har fået et unikt indblik i journalisters arbejdsmetoder verden over, og vi er med helt inde i nyhedernes maskinrum, når forskellige medier kæmper for at få netop deres version af sandheden frem.

DR3
DR K

15:25  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (8:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (8:12) Om perioden 1814-1850 - Oehlenschlægers og H.C. Ørsteds Danmark - et land hensunket i romantiske fortidsdrømmerier og kulturel terapi, fordi nationen var fattig og lå under for reaktionen i Europa. Men ud af den kulturelle blomstring skulle der dog fremgå en politisk vækst, som styrtede enevælden. Sendt første gang i 1982.

16:25  

Bryllupper i Kongehuset
Bryllupper i Kongehuset Et bryllup i Kongehuset er altid en formidabel fest og TVA har været i arkivet for at se på de tidligere bryllupper - fra Dronning Ingrids til børnebørnenes. Tilrettelæggelse: Helle Bygum Sendt første gang 1998.

17:00  

Rasmines bryllup
Rasmines bryllup Den nærige og koleriske blikkenslager Mikkelsen har det med at falde i de grave, han graver for andre. "De andre" er bl.a. vaskekonen Rasmine, hendes cykelryttersøn Kristian, købmand Nummesen, Mikkelsens datter og dennes forlovede og en handlekraftig husassistent, Lotte. Mikkelsen: Johannes Meyer. Suzanne: Susanne Friis. Anna: Gerda Sprehn. Nummesen: Chr. Arhoff. Rasmine: Helga Frier. Instruktion: George Schnéevoigt.

DR Ultra

15:15  

The Next Step III (29)
The Next Step III (29) Hun er ikke dig

15:40  

The Next Step III (30)
The Next Step III (30) Sådan ender det

16:00  

Cykel Karaoke - Mille og Celina fra MGP
Cykel Karaoke - Mille og Celina fra MGP Jannik inviterer Mille og Celina fra MGP med på en fed cykeltur. Mille vandt MGP, og dét har længe været en drøm, MEN Jannik ved, at Mille også har en anden drøm - nemlig at gå med metaldetektor! Mon de finder noget fedt? Celina laver bornholmerquiz, men der er blevet snydt, mener Jannik! Og og og, kan man knække tungen på at spise surt slik? Se med og find ud af det! Sangene: Til Næste År (Mille), Maskebal (Celina), Min Drøm (Mille), Someone Like You (Adele).

16:15  

Cykel Karaoke - Bastian fra MGP (2)
Cykel Karaoke - Bastian fra MGP (2) I dette afsnit af Cykel Karaoke får Jannik besøg af Bastian... igen! Der er nemlig sket mange spændende og vilde ting for Bastian siden den første cykeltur. Bastian fortæller om sin hovedrolle i Ultra's nye serie Baseboys. Er det svært at synge opera, og vil Bastian helst spise Pizza eller Myrer? Det finder vi ud af, og selvfølgelig skal vi synge Bastians nyeste hit- 'Stormvind'. Kom i gear og tag med os på cykeltur!

16:20  

Ultras Sorte Kageshow - kys en ulækker regnorm (3)
Ultras Sorte Kageshow - kys en ulækker regnorm (3) I Ultras Sorte Kageshow inviterer Joakim Ingversen og Micki Cheng fire deltagere i studiet, hvor de i bælgravende mørke skal dyste om at bage den flotteste og allerlækreste kage. I dette program dyster Mark og Villads mod Liv og Gustav. Inde i mørket venter ninjaerne og forskrækkelserne på dem. Program 2, sæson 4.

16:50  

Klassen - Alt for tyk (239)
Klassen - Alt for tyk (239)

17:00  

Klassen - Adgang forbudt (240)
Klassen - Adgang forbudt (240)

17:10  

Klassen - Den perfekte profil, del 1 (241)
Klassen - Den perfekte profil, del 1 (241)

17:20  

Klassen - Den perfekte profil, del 2 (242)
Klassen - Den perfekte profil, del 2 (242)

17:30  

Klassen - Dobbelt-daten (243)
Klassen - Dobbelt-daten (243)

17:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:55  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

DR Ramasjang

15:20  

Rita og Krokodille - Fødselsdagsfest
Rita og Krokodille - Fødselsdagsfest Det er Boris fødselsdag. Opfør dig ordentligt, Krokodille. Husk i dag handler det ikke kun om dig. Det handler om Boris. Selv gaven er til ham. Den er bare næsten lidt for god til at give væk.

15:25  

Gurli Gris II (6)
Gurli Gris II (6) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

15:35  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven Baghold giver bagslag

15:45  

Junglebogen (20)
Junglebogen (20) Slangebiddet.

15:55  

Pyjamasheltene (36)
Pyjamasheltene (36)

16:10  

Dora udforskeren (24)
Dora udforskeren (24)

16:35  

Paw Patrol III (26)
Paw Patrol III (26)

17:00  

Onkel Rejes sørøvershow II (10)
Onkel Rejes sørøvershow II (10) Dr. John har kidnappet Carls storesøster Dagmar for at koge hende om til skønhedscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en Super Puster 2000, Mor Karens luftskib og en tur til både Fyn og Det Røde Hav. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

17:15  

Motor Mille på maskintur (10)
Motor Mille på maskintur (10) Motor Mille kan næsten køre alle maskiner. Men hun kommer til kort, da gadens børn spørger om han kan køre en grødehøster. Så hun tager afsted med det samme for at få det lært, og selvom en grødehøster ikke kører særlig hurtigt, skal det vise sig ikke at være helt let.

17:30  

Bamselægen - Blæren (6)
Bamselægen - Blæren (6) Bamselægen Sandra har travlt med at tage sig af alle bamser i landet, der enten er syge, eller som er kommet til skade. I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Lau og Anri. Lau synes det er mærkeligt at Anri har så ondt i maven. For den har ikke spist noget, den ikke måtte. Hvad mon der er galt med Anri?

17:45  

Luk op Luk i - TRIST
Luk op Luk i - TRIST Hvad har gjort Katrine ked af det? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være ked af det.

DR1

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:05  

Dyrenes verden (4:6)
Dyrenes verden (4:6) "Hvem får magten?" Naturserie fra BBC, 2014. (Life Story) Alle dyr kæmper for livet, fra det sekund de bliver født. De slås for deres familie og mod deres fjender, og de kæmper for at finde sikkerhed i et barskt og foranderligt miljø. Chancerne for et bedre og længere liv er større, hvis man vinder magt i fællesskabet. Det er en kamp om en plads i hierarkiet, hvor politik og diskussioner ikke er ord, men fysiske handlinger der sker hurtigt og instinktivt.

20:00  

Den store bagedyst (4:9)
Den store bagedyst (4:9) De otte tilbageværende deltagere skal i aften bage kager fra det sønderjyske kaffebord. Allerede i favoritudfordringen får deltagerne sig en overraskelse, når et helt særligt gæstepanel skal bedømme dagens kringler. I mesterværket skal deltagerne vise, hvad de kan med en sprøjtepose, når opgaven er prægtige sønderjyske lagkager. Den hemmelige udfordring byder på en tilsyneladende overkommelig kage. Den helt store udfordring bliver den tid, som dommerne har givet dem, nemlig 30 minutter!

DR2

18:00  

De skøre samlere (6:8)
De skøre samlere (6:8) Her møder vi ekstreme samlere i Storbritannien. Først går turen forbi 35-årige Peter, der bor alt sin fritid på at renovere sin lejlighed, men ikke for at gøre den nutidig og moderne. Han forvandler sin lejlighed til, hvordan den så ud omkring første verdenskrig. Det har taget ham 11 år at forvandle hele lejligheden til blomstret tapet, victorianske møbler og gasblus. Senere møder vi 55-årige Jim, der har samlet på computere i 25 år. Han har over 1000 forskellige i sin samling.

19:00  

Din yndlingsmad: Baked beans
Din yndlingsmad: Baked beans Gregg Wallace hjælper med at losse 27 tons hvide bønner fra Nordamerika og følger dem på en knap to og en halv kilometer lang rejse gennem verdens største baked beans fabrik, der producerer mere end tre millioner dåser bagte bønner i døgnet.

20:00  

Temalørdag: Skovens hemmeligheder
Temalørdag: Skovens hemmeligheder Ser man skovens træer som indaktive og ensomme, kan man godt tro om igen. Forskning i verdens taiga-områder på den nordlige halvkugle afslører, at træer kan forme venskaber, også med dyr, dele mad og vand gennem deres rødder, stå sammen om at overleve hårde tider, sågar arbejde sammen for at ændre vejret!

DR3

19:20  

White Kid, Brown Kid
White Kid, Brown Kid Byen Dewsbury i Yorkshire er en af Storbritanniens mest etnisk opdelte byer. I en del af byen er 98,7 procent asiatiske muslimer, mens andre bydele er totalt hvide. Kan 17-årige Farhana, der endnu aldrig har fået lov at gå ud at shoppe, tage bus eller tog alene, blive venner med 16-årige Siobhan, der er mest optaget af sit udseende, druk og fester? Det er svært, men da deres familier mødes, sker der noget.

20:10  

Jagten - The Hunt (6:7)
Jagten - The Hunt (6:7) Styrkeprøven mellem rovdyr og deres bytte hører til nogle af naturens mest dramatiske begivenheder. Ved kysterne mødes rovdyrene fra luften, landjorden og havet. Her følger vi delfiner, der gruppevis kaster sig op på stranden for at fange føde. Og ingen byttedyr kan vide sig sikre i nærheden af den gående blæksprutte, der befinder sig lige godt til lands som til vands.

DR K

18:25  

Huset på Christianshavn (83)
Huset på Christianshavn (83) "Skifter og lytter". Manuskript: Habakuk. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jeppe Jeppesen. Medvirkende: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Fru Hammerstedt: Karen Berg. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. I øvrigt medvirker: Lily Broberg, Axel Strøbye, Gyda Hansen, Bertel Lauring, Bjørn Puggaard-Müller, Holger Perfort og Holger Vistisen. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 17.12.77

19:00  

Huset på Christianshavn (84)
Huset på Christianshavn (84) Sidste afsnit. "Hus forbi". Manuskript: Paul Hammerich. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jeppe Jeppesen. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. Larsen: Ove Sprogøe. I øvrigt medvirker: Karls Stegger, Preben Mahrt, Helge Kjærulff-Schmidt, Edvin Tiemroth, Henning Palner, Dick Kaysø, Jørgen Beck, Pouel Kern og Olaf Nielsen. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Fra 1977.

19:45  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager musikeren Jonas H. Pedersen fat på salmen "Nu falmer skoven trindt om land".

19:56  

Dagens sang: Den danske sang er en ung blond pige
Dagens sang: Den danske sang er en ung blond pige - sunget af et af DRs kor.

20:00  

Istedgade overgiver sig aldrig - Oprør mod nazisterne
Istedgade overgiver sig aldrig - Oprør mod nazisterne I sommeren 1944 har københavnerne fået nok af den tyske besættelse. De går på gaderne, bygger barrikader og smadrer nazistiske ejendomme. Oprøret begynder i Istedgade, men breder sig hurtigt til de andre arbejderkvarterer. Tyske soldater og danske nazister svarer igen med at skyde vildt omkring sig i gaderne. Det udvikler sig til nogle af de blodigste og dramatiske dage i Danmarkshistorien. Tilrettelæggelse: Ole Retsbo

DR Ultra

18:05  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

18:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

18:30  

Sofie Linde Show I (5) - Sofie Linde
Sofie Linde Show I (5) - Sofie Linde I aftenens Sofie Linde Show har Jacob Riising og Nikolaj Stokholm en overraskelse i ærmet til Sofie. Hun skal nemlig være gæst i sit eget show! Nikolaj Stokholm har været i Odder, for at se nærmere på Sofies barndom - og så skal hun dyste med Jacob Riising om, hvem der er Danmarks bedste TV-vært. Bubber kigger også forbi, sammen med sin personlige assistent Jacob, der har stillet Bubber en udfordring. Det er lørdag - det er familietid - det er Sofie Linde Show - og nu tvinger vi børn og voksne tilbage ind i hinandens liv!

19:00  

KreaKampen - BYG: Vis hvad I kan bygge (1:3)
KreaKampen - BYG: Vis hvad I kan bygge (1:3) Jagten fortsætter efter nogle af Danmarks mest kreative børn. Denne gang i kategorien BYG, og Sofie har nu inviteret fire hamrende dygtige og bygge-glade børn i studiet. De skal henover tre dage dyste i skills og kreativitet - og i sidste ende om at blive vinder af Kreakampen i kategorien BYG. Deltagerne har glædet sig meget til dag 1 og til at vise, hvor fikse de er til at bygge løs med bl.a. hammer og limpistol.

19:30  

Ultras Sorte Kageshow - med Mika & Tobias (4)
Ultras Sorte Kageshow - med Mika & Tobias (4) I Ultras Sorte Kageshow inviterer Joakim Ingversen og Micki Cheng fire deltagere i studiet, hvor de i bælgravende mørke skal dyste om at bage den flotteste og allerlækreste kage. I dette program dyster Lui og Elliot mod Mika og Tobias, drengene bag kæmpehittet "Ikke mere mælk". Inde i mørket venter ninjaerne og forskrækkelserne på dem. Program 4, sæson 4.

20:00  

Walter og Trofast - et spørgsmål om liv eller brød
Walter og Trofast - et spørgsmål om liv eller brød Walter og Trofast har åbnet et bageri - som det hele udvikler sig til et mord-mysterium, som bliver særligt speget, da Walter forelsker sig. Instruktør: Nick Park.

20:30  

Grizzy og lemmingerne (29)
Grizzy og lemmingerne (29)

20:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

20:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

DR Ramasjang

18:05  

F for får V (3)
F for får V (3)

18:15  

Pyjamasheltene (8)
Pyjamasheltene (8)

18:30  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Hugo er et lille bedårende jungledyr, der bliver kidnappet af den fæle Izabella. Hun vil bruge ham i sin næste storfilm - det lykkes dog Hugo at komme fri og så starter eventyret.. Hugo kommer på en bananbåd og møder DelleKaj. Det fører ham til København hvor han møder Rita.

19:40  

Yakari IV (13)
Yakari IV (13)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

Kriminalkommissær Barnaby XIII (3)
Kriminalkommissær Barnaby XIII (3) "Blod på sadlen." I Ford Florey Wild West Club er medlemmerne vilde med cowboys og heste. Men cowboy-metoderne bliver ikke kun brugt til opvisninger på hest. Både et, to og hele tre mord når at finde sted blandt klubbens støtter, inden Barnaby og Jones løser gåden. Hvem myrder løs med en gammel revolver, et helt specielt våben fra det ægte vilde vesten?

22:30  

Vera: Sort is
Vera: Sort is På en øde landevej skubbes en bil i grøften af en anden bil. Chaufføren, en yngre kvinde, bliver livsfarligt kvæstet. Hvem er kvinden - og hvem er ude på at slå hende ihjel? Kriminalinspektør Vera Stanhope går på jagt efter svarene.

DR2

21:00  

Temalørdag: De kloge træer
Temalørdag: De kloge træer Lasse Spang Olsen ser nærmere på hvorvidt træer kan kommunikere med hinanden - om træer og planter har en form for intelligens og - om musik og lyde har indflydelse på planters vækst.. og hvis det har: hvilken slags musik de bedst kan lide. Vi skal til Israel og Tyskland og følge nogle af de forskere i verden der er længst fremme med forskning i planters kommunikation og vi skal med en dansk træhealer i skoven og kramme træer.

22:00  

Temalørdag: Planteriget - den følsomme plante
Temalørdag: Planteriget - den følsomme plante Hvordan kommunikerer planter med mennesker? Kom med til koncert med planters frekvenslyde opført af de berlinske lydkunstnere Melodie Fenez og Christina Ertl, og på besøg i den første svenske terapihave, der i dag er anerkendt som almindelig lægebehandling i Sydsverige.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:05  

Samtaler med en seriemorder - Alex Henriquez
Samtaler med en seriemorder - Alex Henriquez Serial Killers With Piers Morgan (Britisk dokumentar fra 2016.) Piers Morgan mødes med den amerikanske forretningsmand, Alex Henriquez, der blev dømt for tre mord i 1992. Ofrene, to børn og en ung kvinde, havde to ting til fælles - de blev alle kvalt, før de blev dumpet ved siden af en motorvej, og alle tre kunne forbindes med Alex Henriquez kort før deres død. I 30 år har morderen erklæret sin uskyld og hævdet, at politiet satte en fælde for ham. Piers Morgan forsøger at afdække sandheden.

23:50  

Debatten
Debatten

DR3

21:00  

Stanford-fængselseksperimentet
Stanford-fængselseksperimentet I 1971 bliver 24 mandlige studerende udvalgt til et psykologisk eksperiment, der skal undersøge de adfærdsmæssige virkninger af fangenskab på både indsatte og myndighederne. De studerende opdeles i fanger og fangevogtere og sættes i et falsk fængsel i universitetets kælder. Inden der er gået en dag, er eksperimentet kommet ud af kontrol og "vagterne" begyndt at mishandle mange af de indsatte. Medvirkende: Billy Crudup, Ezra Miller, Olivia Thirlby. Instruktion: Kyle Patrick Alvarez.

22:55  

The Internship
The Internship Tiden er løbet fra armbåndsuret, så ursælgerne Billy og Nick mister deres job. Deres talegaver skaffer dem en tjans som praktikanter hos internetgiganten Google. De to venner er dobbelt så gamle som de andre praktikanter, og de ved ikke en pind om computere eller internettet. Men måske kan en halvgammel sælgertype også lære de unge netnørder et og andet. Billy: Vince Vaughn. Nick: Owen Wilson. Dana: Rose Byrne. Instruktion: Shawn Levy.

DR K

21:00  

Drageløberen
Drageløberen Amir vokser op i en afghansk overklassefamilie, mens Hassan er søn af familiens tjener. Trods klasseskellet er drengene de bedste venner. Årets højdepunkt er byens dragekonkurrence, men dagen bliver en katastrofe. Hassan bliver overfaldet, og Amir kommer ikke sin ven til undsætning. Hændelsen ødelægger deres venskab. Mange år senere bor Amir i USA. Da han får chancen for at gøre skaden god igen, tager han tilbage til Afghanistan - selv om det er med livet som indsats. Amir: Khalid Abdalla. Baba: Homayon Ershadi. Instruktion: Marc Forster.

23:00  

Mesteren
Mesteren Simon er kongen af den danske kunstscene - excentrisk, succesfuld, velhavende med en smuk kone og en ung elskerinde. Alt klapper, lige indtil den dag hans ukendte søn Casper dukker op og tager al opmærksomheden. Det viser sig nemlig, at Casper er den verdensberømte graffiti-kunstner "The Ghost". Det provokerer og udfordrer Simon, og far-søn-forholdet sættes på en alvorlig prøve. Stik mod forventning nærmer de to sig dog langsomt hinanden, men spørgsmålet er, om blodets bånd er nok? For Simon har egentlig ikke behov for at være far, og Casper vil mere end blot lære sin far at kende. Medvirkende: Søren Malling, Jakob Oftebro, Ane Dahl Torp, Sus Wilkins m.fl. Manuskript og instruktion: Charlotte Sieling. Foto: Rasmus Arrildt. Klip: Sverrir Kristjánsson. Scenograf: Søren Schwartzberg. Musik: Nicholas Sillitoe. Stills: Erik Aavatsmark. Produktion: Nimbus Film i samarbejde med bl.a. DR.

DR Ultra

21:00  

Asterix og byplanlæggeren
Asterix og byplanlæggeren Den lille galliske landsby er endnu ikke blevet erobret af de romerske styrker. Årsagen er en heroisk indsats fra Asterix og Obelix samt Miraculix' trylledrik. Landsbyens evige modstand irriterer Julius Cæsar, der vælger at skifte taktik og forfører de barbariske gallere med den romerske civilisation og kultur. Cæsar lader derfor et luksuriøst boligkompleks opføre lige ved siden af landsbyen. Nu er det op til Asterix og Obelix at modstå fristelserne og besejre invasionsmagten.

22:20  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:00  

Tootsie
Tootsie Michael Dorsey er skuespiller i New York. Forgæves prøver han at få sig et job, men først da han udgiver sig for at være kvinde, kommer der gang i karrieren - for slet ikke at tale om kærligheden. Uheldigvis kan pigen, han forelsker sig i, ikke se ham som andet end en nær og kær veninde... Michael Dorsey/Dorothy Michaels: Dustin Hoffman. Julie: Jessica Lange. Sandy: Teri Garr. Jeff: Bill Murray. Instruktion: Sydney Pollack.

01:55  

Agatha Christies Den hemmelige modstander (2:3)
Agatha Christies Den hemmelige modstander (2:3) I 1950'ernes England er ægteparret Tommy og Tuppence blevet hvirvlet ind i et spionmysterium. En kvinde er forsvundet, og hendes notesbog har sat Tommy og Tuppence på sporet af en mystisk russisk lejemorder. Nu er de to nybagte amatørdetektiver gået undercover - og det er ikke ganske ufarligt.

02:50  

Unge Morse III (1)
Unge Morse III (1) Endeavour Morse har trukket sig tilbage fra politiarbejdet. Den unge kriminalbetjent er stærkt desillusioneret efter sagen, hvor han kom under falsk anklage for mord. Men da en kvindelig buskonduktør findes myrdet, kan den tænksomme Oxford-opdager alligevel ikke lade være med at blande sig i efterforskningen. Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby.

DR2

00:50  

Detektor
Detektor - tjekker fakta og tal i den aktuelle debat og undersøger, i hvor høj grad det, magthavere, meningsdannere og medier siger, faktisk kan dokumenteres.

01:20  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:50  

The Darkest Hour
The Darkest Hour Jordkloden invaderes af usynlige rumvæsner, der forvandler alt levende til aske. I Moskva tager fem unge mennesker kampen op med de nådesløse invasionsstyrker. Men hvordan bekæmper man en fjende, man ikke kan se? Sean: Emile Hirsch. Natalie: Olivia Thirlby. Ben: Max Minghella. Instruktion: Chris Gorak.

02:15  

9,79 - historien om Ben Johnson
9,79 - historien om Ben Johnson OL i Seoul 1988: Hele verdens øjne er rettet mod finalen i mændenes 100 meter løb, hvor ærkerivalerne Carl Lewis og Ben Johnson er oppe mod hinanden. Johnson vinder guldet, og det er et pinefuldt nederlag for Lewis. Blot få timer senere i et af de mest dramatiske øjeblikke i olympisk historie annoncerer arrangørerne, at Johnson er blevet testet positiv for steroider. Johnson fratages sejren, og guldet gives til Lewis. For første gang rekonstruerer alle otte 100-meter atleter det famøse løb fra 1988 og diskuterer det daværende miljø i sportsverdenen, hvor steroidemisbrug var en åben hemmelighed blandt sportsfolk.

03:35  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

03:55  

X Games sidney, direkte
X Games sidney, direkte X Games er for første gang rykket "Down Under" til Sydney i Australien og byder indenfor til en omgang veltilberedt X Games til de meget morgenfriske. Lørdag står menuen på både BMX Big Air finale, Moto X quarterpipe High Air finale, mændenes Skateboard Street finale og Moto X Best Whip og Best Trick. Eksperter: Thomas Skou, Rasmus Kjeldsen, Magnus Kreiberg og Jonas Skrøder

DR K

00:35  

En lang forlovelse
En lang forlovelse 1. Verdenskrig nærmer sig sin afslutning, men Mathildes kvaler er først lige begyndt. Den unge kvinde får at vide, at hendes forlovede, soldaten Manech, er blevet dømt som desertør og sendt ud i ingenmandsland til en så godt som sikker død. Alligevel er Mathilde sikker på, at Manech er i live. Nu begiver hun sig ud på en begivenhedsrig rejse for at finde ud af, hvad der er hændt hendes elskede. Mathilde: Audrey Tautou. Manech: Gaspard Ulliel. Elodie Gordes: Jodie Foster. Instruktion: Jean-Pierre Jeunet.

02:40  

Livvagten
Livvagten Den arbejdsløse samuraikriger Sanjuro ankommer til en lille by for at tilbyde sig som livvagt for den familie, der vil betale ham bedst. Men byen beherskes af to rivaliserende bander, og Sanjuro beslutter sig for at spille dem ud mod hinanden og derved rense ud i byen. Kurosawas slagkraftige samuraiklassiker indbragte Toshiro Mifune Venedig-festivalens pris som bedste skuespiller. Sanjuro: Toshiro Mifune. Seibei. Seizaburo Kawazu. Orin: Isuzu Yamada. Instruktion: Akira Kurosawa.

DR Ultra

00:20  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

02:20  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, HAARBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1020090546